Sayfa 244/398 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Bir de altın bulmuşlar Ereğli arazisinde. Harika bir gelişme. Eğer hisse bu muhteşem ötesi "altın bulduk" haberine duyarsız kalmaya devam edip güzel performans göstermezse hemen bir "uranyum da bulduk" haberi patlatsınlar.
    Uzman falan değilim TH . Yazın burada son baharda bir türbülans beklediğimi bu türbülansdan evvel eregl nin son bir çıkış yapacağını sonra cumburlup borsa ile birlikte daldıracaklarını düşündüğümü söyledim idi. viop topiğinde de yazdım bunu . en azından bugüne kadar eregl borsadaki rallileri hiç umursamadı ne zaman borsa en tepelerden gevşeyecek ise en son eregl ye çakma bir hareket verip 2 sini birden aşşa bastılar
    22 temmuz günü altın haberinin veriliş şekli+zamanlaması haberin çakma olduğunu bağırıyor dedim di. Normalde 3 senedir yerinde sayan bir kağıdın altın madeni haberi ile min 2 kilit tavan çekmesi lazım gelirken birileri tutup 50 60 kuruş basmış idi. Dikkat! diye uyardım idi.

Demir madenlerinde bir miktar altın bulunması çok absürd bir durum değildir. Bu kömür (kok) doğal gaz ikilisi gibi. Zaten zonguldak açıklarında doğalgaz bulunması (bu çok eskiden beri bilinen bir saha dır ama rantabl bir alan değildir ne yazıkki)

Ama bu haber şimdi tahtacının eline sağlam bir koz verdi. Ne tam basarlar ne tam sürerler kaldır indir için çok müsait hale geldi. Çok dipledi çak bir çıktı çıkmadı çıktı amaaaa işte fizibilite şunla anlaşıldı bunla anlaşıldu türünden neydüğü belirsiz bir haber uçur. Hadi oradan bas aşşa falan.

Altın haberi bedelsiz haberi bugün birde damping haberi geldi (bak bu olumlu ama) bütün tuşlara basıyorlar artık.
    Endeks için süper korku falan mu duymalıyız bilemiyorum. 1000 den 11500 e giden endeks de öküz gibi seyreden eregl de birden bütün tuşlara basılıyorsa eğer..

- Altın madeni ile ilgili sondaj çalışmaları devam ediyor, formda bir arkadaş son durumla ilgili paylaşımlar yaptı, sondaj çalışmaları tamamlandıktan sonra akredite kuruluş tarafından rezerv vs. ile ilgili rapor hazırlanacak.

- Bingöl demir cevheri ile ilgili ön çalışma yapıldı , tesis kurulumu ile ilgili sanırım ihale süreci başladı, 2026 yılı sonu veya 2027 başlarında devreye alınabilir.

- Beklenen antidamping haberi geldi, ayrıca beklenen Çin’deki teşvikler sonucunda , Çin HRC fiyatlarının yükselmesi Ereğli’ye olumlu yansıyacaktır.

- Ayrıca ,Amerika ve Avrupa’da faiz indirim süreci olumlu yansıyacaktır. Yılbaşından sonra bizde de faiz indirim sürece başlayabilir.

Ben olumlu bir sürecin başladığı düşüncesindeyim. YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Uzun zamandır beklenen yassı ürünlere anti damping vergisi geldi fiyata etkisi şimdilik çok hissedilmedi ama zamanla yansımasını bekliyorum...

TECNO CK7n cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : zars; 11-10-2024 saat: 21:14.

https://twitter.com/karun_f7/status/...nFtUvBM2QPndog

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Uzman falan değilim TH . Yazın burada son baharda bir türbülans beklediğimi bu türbülansdan evvel eregl nin son bir çıkış yapacağını sonra cumburlup borsa ile birlikte daldıracaklarını düşündüğümü söyledim idi. viop topiğinde de yazdım bunu . en azından bugüne kadar eregl borsadaki rallileri hiç umursamadı ne zaman borsa en tepelerden gevşeyecek ise en son eregl ye çakma bir hareket verip 2 sini birden aşşa bastılar
    22 temmuz günü altın haberinin veriliş şekli+zamanlaması haberin çakma olduğunu bağırıyor dedim di. Normalde 3 senedir yerinde sayan bir kağıdın altın madeni haberi ile min 2 kilit tavan çekmesi lazım gelirken birileri tutup 50 60 kuruş basmış idi. Dikkat! diye uyardım idi.

Demir madenlerinde bir miktar altın bulunması çok absürd bir durum değildir. Bu kömür (kok) doğal gaz ikilisi gibi. Zaten zonguldak açıklarında doğalgaz bulunması (bu çok eskiden beri bilinen bir saha dır ama rantabl bir alan değildir ne yazıkki)

Ama bu haber şimdi tahtacının eline sağlam bir koz verdi. Ne tam basarlar ne tam sürerler kaldır indir için çok müsait hale geldi. Çok dipledi çak bir çıktı çıkmadı çıktı amaaaa işte fizibilite şunla anlaşıldı bunla anlaşıldu türünden neydüğü belirsiz bir haber uçur. Hadi oradan bas aşşa falan.

Altın haberi bedelsiz haberi bugün birde damping haberi geldi (bak bu olumlu ama) bütün tuşlara basıyorlar artık.
    Endeks için süper korku falan mu duymalıyız bilemiyorum. 1000 den 11500 e giden endeks de öküz gibi seyreden eregl de birden bütün tuşlara basılıyorsa eğer..
    Yok uzman değilim ama ben dediydimm!!! Yok şöyle değilim ama ben dediydimm yok böyle degilim ama ben dediydimmm!!! Ne boş muhabbet! Atarsin ortaya 50 fikir biri tutunca ben dediydimmm aferin bravo sana tamam sen dediydinnn alkıışşş...
    Neyse konumuza dönelim , altın da antidamping de uzun soluklu konular günümüze hemen aninda yansıması mümkün olmayan gelismeler, fazla beklentiye girmiş bu arkadaş yok min 2 tavan falan gormesi lazimmis falan komedi , bu kagitlarda kolay degil oyle hareketler hrc fiyati 10 a katlicakki o dedigin olsun covid zamani yasamistik hatta neyse sektörde karlar çok düşük karlilik düzelmedikçe ereğlinin beklenen hareketi yapması şu faiz ortamında çok zor , faizler düşmedikçe kimse mucize beklemesin 3. ve 4. Dönem karlilik dusuk gelecektir , ustune orta doğu'daki durum da varken 2 tavan bekleyen arkadaşlar gitsinler asansor hisse baksinlar kendilerine burda işleri ne!

TH Hoşgeldin , ykb de erken davranmissin gibi biraz sanki , senin paran kiymelidir umarim üzmez bol şans.

6. Aga bizim bir pelet vardı noldu o

7.  Alıntı Originally Posted by Barkley Yazıyı Oku
    Yok uzman değilim ama ben dediydimm!!! Yok şöyle değilim ama ben dediydimm yok böyle degilim ama ben dediydimmm!!! Ne boş muhabbet! Atarsin ortaya 50 fikir biri tutunca ben dediydimmm aferin bravo sana tamam sen dediydinnn alkıışşş...
    Neyse konumuza dönelim , altın da antidamping de uzun soluklu konular günümüze hemen aninda yansıması mümkün olmayan gelismeler, fazla beklentiye girmiş bu arkadaş yok min 2 tavan falan gormesi lazimmis falan komedi , bu kagitlarda kolay degil oyle hareketler hrc fiyati 10 a katlicakki o dedigin olsun covid zamani yasamistik hatta neyse sektörde karlar çok düşük karlilik düzelmedikçe ereğlinin beklenen hareketi yapması şu faiz ortamında çok zor , faizler düşmedikçe kimse mucize beklemesin 3. ve 4. Dönem karlilik dusuk gelecektir , ustune orta doğu'daki durum da varken 2 tavan bekleyen arkadaşlar gitsinler asansor hisse baksinlar kendilerine burda işleri ne!

TH Hoşgeldin , ykb de erken davranmissin gibi biraz sanki , senin paran kiymelidir umarim üzmez bol şans.
    Bark bark ley. Sen ne Bommmmm boşş , boş bir adamsın ya.
    Ne okuduğunu anlıyorsun ne 2 kelime ile birşey anlatabiliyorsun. Ne ne dediğini biliyorsun.

Milimetrik robot işlemlere dikkat!! Eregl bir anda atağa kalkıyor borsa yatayda o sırada. Sonra hem eregl ye hemde borsaya aynı anda basmaya başlıyorlar. eregl milimetrik olarak boşluğunu kapıyor.
    Son düzenleme : Mathias; 12-10-2024 saat: 00:36.

8. Ereğli den çok ciddi bir ralli bekliyorum
    Tek şart hükumetin bistteki hırsızlarına dur denirse
    Bistin en iyi kagidi olacak bence

Sayfa 244/398 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •