Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
Bir de altın bulmuşlar Ereğli arazisinde. Harika bir gelişme. Eğer hisse bu muhteşem ötesi "altın bulduk" haberine duyarsız kalmaya devam edip güzel performans göstermezse hemen bir "uranyum da bulduk" haberi patlatsınlar.
Uzman falan değilim TH . Yazın burada son baharda bir türbülans beklediğimi bu türbülansdan evvel eregl nin son bir çıkış yapacağını sonra cumburlup borsa ile birlikte daldıracaklarını düşündüğümü söyledim idi. viop topiğinde de yazdım bunu . en azından bugüne kadar eregl borsadaki rallileri hiç umursamadı ne zaman borsa en tepelerden gevşeyecek ise en son eregl ye çakma bir hareket verip 2 sini birden aşşa bastılar
22 temmuz günü altın haberinin veriliş şekli+zamanlaması haberin çakma olduğunu bağırıyor dedim di. Normalde 3 senedir yerinde sayan bir kağıdın altın madeni haberi ile min 2 kilit tavan çekmesi lazım gelirken birileri tutup 50 60 kuruş basmış idi. Dikkat! diye uyardım idi.

Demir madenlerinde bir miktar altın bulunması çok absürd bir durum değildir. Bu kömür (kok) doğal gaz ikilisi gibi. Zaten zonguldak açıklarında doğalgaz bulunması (bu çok eskiden beri bilinen bir saha dır ama rantabl bir alan değildir ne yazıkki)

Ama bu haber şimdi tahtacının eline sağlam bir koz verdi. Ne tam basarlar ne tam sürerler kaldır indir için çok müsait hale geldi. Çok dipledi çak bir çıktı çıkmadı çıktı amaaaa işte fizibilite şunla anlaşıldı bunla anlaşıldu türünden neydüğü belirsiz bir haber uçur. Hadi oradan bas aşşa falan.

Altın haberi bedelsiz haberi bugün birde damping haberi geldi (bak bu olumlu ama) bütün tuşlara basıyorlar artık.
Endeks için süper korku falan mu duymalıyız bilemiyorum. 1000 den 11500 e giden endeks de öküz gibi seyreden eregl de birden bütün tuşlara basılıyorsa eğer..