Sayfa 252/659 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Satışları gördük ama önemli olan gelecek siparişleri göremiyoruz. Güzel olacak umarım. YTD.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Hayin, hased ve fesad gundiler catlasin..

Verirse de sorun yok, vermezse de...
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

selamlar kasım 24 beklentim 55 civarı

aslında %700 de gelir mi dersin.

iki sene daha vermesin lütfen

enflasyon zemine oturana kadar beklesin

%900 yapsın devam etsin.

iyi pazarlar.....

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    20-22 milyar tl ? Öyle hop diye dağıtacak.
    yeni bişey değilki . Karın %70 ini filan dağıtıyor her sene. Daha fazla olsa daha fazla dağıtacak. Senin benim için değil, amerikalı ortak istiyor parasını

5.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    yeni bişey değilki . Karın %70 ini filan dağıtıyor her sene. Daha fazla olsa daha fazla dağıtacak. Senin benim için değil, amerikalı ortak istiyor parasını
    Geçen yıl kasımda 10,5 milyar tl dağıtmıştı. Geçtiğimiz yıl karı , evvelki yılın 2 katından fazlaydı. 20-22 milyar tl zaten normal olan Froto standartlarında

Şirketimizin, 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 11:00'da, "Akpınar Mahallesi, Hasan Basri Caddesi No:2, Sancaktepe / İstanbul adresindeki Şirket Merkezi'nde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır:

Ortaklara 10.443.081.600 TL tutarında nakit kar payı dağıtılması,

- Vergi Usul Kanunu'na göre hazırlanan kayıtlara göre dağıtıma konu 10.443.081.600 TL'nin:

15.633.687,40 TL'sinin diğer sermaye yedeklerinden, 1.130.228.395,19 TL'sinin yasal yedeklerden, 9.285.400.926,20 TL'sinin olağanüstü yedeklerden ve 11.818.591,21 TL'sinin ise geçmiş yıl karlarından karşılanması; ayrılacak 1.044.308.160 TL tutarındaki ikinci tertip yasal yedeğin:1.563.368,74 TL'sinin diğer sermaye yedeklerinden, 113.022.839,52 TL'sinin yasal yedeklerden, 928.540.092,62 TL'sinin olağanüstü yedeklerden ve 1.181.859,12 TL'sinin ise geçmiş yıl karlarından karşılanması,

6. Bana göre F-150 yi unutun satamaz aynı segmentte çok daha iyi opsiyonlar var, belki tek tük görürüz sağda solda, gerçekçi olmak gerek rekabet anlamında TR koşullarına uyumlu değil bence F-150 NİN KADERİ B-MAX olmaktır
    Son düzenleme : logologo; 13-10-2024 saat: 17:01.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. temettü vermesin borçları azaltsın... 3 kuruş temmettü verceğine bırakın değeri artsın 2,5 kat fiyatı gitsin... eğer ki fordda aklı başında birileri varsa amerikalı ortağıda ikna eder şirketin verilerindeki bozulmayı bahane edip temettüyü şu enflasyonist ortamda karlılık düşerken borçluluk artarken nakit akışı ..... görmüşken niyetleri varsa bile vazgeçirir....bile bile lades demenin analmı yok geleceği düşünerek söylüyorum... bozulmayı toparlamak telafi etmek hala mümkün... veriler bozulmaya devam ederse belli bir noktadan sonra dönüş ve toparlama çok zorlu olur kaç bilanço bekletir bilinmez niye riske atalım, sağlıklı bir şirket olmak varken ama temettü vereceğiz gelenek bozulmasın derlerse de eğer aklı başında birileri varsa oranı düşük tutmaları gerek...

şirket hasta olacak hasta... nası süt versin nasıl sağacaksın? ben bile fordu amerikalı ortaktan çok düşünüyorum :D aklı varsa amerikalı ortakta düşünsün şimdi alacağım diye gelecekte ne olacağı belli olmayan bir belirsizliğe sürüklenmenin anlamı yok

tahvil ihraç etmenin sonu yok işin sonunda faiz yükü kanırtıyor, yıllık %7-8 EUR FAİZ NE DEMEK YA? biraz Akıllıca davransalar tahvil ihraç etmesine bile gerek yok hep temettü inadı buna sebep, yatırım matırım borç yerine özkaynak ağırlıklı yapabilir halbuki.... nasıl olsa gelirim eur diye rahat ama avrupa ekonomik olarak zora girse patlasa ne olacak?

bana göre bir kaç yıl temettü dağıtmaması temel verilerini sağlamlaştırdıktan sonra temettüye dönmesi gerek tüpraş aynını yaptı temetüü dağıtmadığı yıllar oldu, ne oldu? yatırımcı mı kaçtı? getirisi mi düştü? şirket biraz toparlandıktan sonra temel verileri biraz iyileştikten sonra gene temettü dağıtmaya başladı, ama o zor dönemelerinde temettü dağıtsaydı ayvayı yemişti TUPRAS...... fordda olan zaten otomatikman tuprastadır da.... ticari, mazotsuz benzinsiz ELEKTRİKSİZ olmaz :D :D ALDIN TUPRASTAN TEMETTÜYÜ fordu zorlama... o bizim kıymetlimisssssss :D
    Son düzenleme : logologo; 13-10-2024 saat: 16:55.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    temettü vermesin borçları azaltsın... 3 kuruş temmettü verceğine bırakın değeri artsın 2,5 kat fiyatı gitsin... eğer ki fordda aklı başında birileri varsa amerikalı ortağıda ikna eder şirketin verilerindeki bozulmayı bahane edip temettüyü şu enflasyonist ortamda karlılık düşerken borçluluk artarken nakit akışı ..... görmüşken niyetleri varsa bile vazgeçirir....bile bile lades demenin analmı yok geleceği düşünerek söylüyorum... bozulmayı toparlamak telafi etmek hala mümkün... veriler bozulmaya devam ederse belli bir noktadan sonra dönüş ve toparlama çok zorlu olur kaç bilanço bekletir bilinmez niye riske atalım, sağlıklı bir şirket olmak varken ama temettü vereceğiz gelenek bozulmasın derlerse de eğer aklı başında birileri varsa oranı düşük tutmaları gerek...

şirket hasta olacak hasta... nası süt versin nasıl sağacaksın? ben bile fordu amerikalı ortaktan çok düşünüyorum :D aklı varsa amerikalı ortakta düşünsün şimdi alacağım diye gelecekte ne olacağı belli olmayan bir belirsizliğe sürüklenmenin anlamı yok

tahvil ihraç etmenin sonu yok işin sonunda faiz yükü kanırtıyor, biraz Akıllıca davransalar tahvil ihraç etmesine bile gerek yok hep temettü inadı buna sebep, yatırım matırım borç yerine özkaynak ağırlıklı yapabilir halbuki.... nasıl olsa gelirim eur diye rahat ama avrupa ekonomik olarak zora girse patlasa ne olacak?

bana göre bir kaç yıl temettü dağıtmaması temel verilerini sağlamlaştırdıktan sonra temettüye dönmesi gerek tüpraş aynını yaptı temetüü dağıtmadığı yıllar oldu, ne oldu? yatırımcı mı kaçtı? getirisi mi düştü? şirket biraz toparlandıktan sonra temel verileri biraz iyileştikten sonra gene temettü dağıtmaya başladı, ama o zor dönemelerinde temettü dağıtsaydı ayvayı yemişti TUPRAS...... fordda olan zaten otomatikman tuprastadır da.... ticari, mazotsuz benzinsiz ELEKTRİKSİZ olmaz :D :D ALDIN TUPRASTAN TEMETTÜYÜ fordu zorlama...
    Bende temettü taraftarı değilim. En azından senede 2 defa vermesin

Sayfa 252/659 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •