Sayfa 981/998 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ulen kimin adına çalıyorsun.....sürekli yalan haber ile üretilen manipülasyon kokan ne varsa ortaya atıyorsun....birde Twitter kaynak göster ne malum sen veya senin zihniyetinde olan kişilerin ürettiği haber olmasın.....git kinini ABD ve İtraile kus..... Güzel ülkemi hala batıramadınız ya ha gayret.... inanın ekmek vermezler size bu siyonistler....
    Bir seferde ülkeniz için milli olun behey utanmazlar....
    Blinken özetle şunları söylemişti:
    • Yirmi yıldır bizimle birlikte olan, bize yardım eden Afganlılar var. Bunlar ABD ve müttefik güçlerin çekilmesiyle kendilerini haklı olarak tehlike altında hissediyorlar. Onları yalnız bırakmayacağız.

Bir muhabir sormuş: acaba ABD Dışişleri Bakanı “üçüncü ülkeler†derken İran ve Türkiye’yi mi kast ediyor diye.
    Malum, Türkiye’ye gelen Afganlar İran üzerinden geliyor.

Nasıl görmüyorsunuz
    2021 yilinda yapıldı bu anlaşma biden ile Tayyip arasinda
    Kör görür be

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    2018 de USD de battığımı şimdi hesapladığımda en az 7 daire yapıyor.

gelde al şimdi geri alabilirsen palaneneden verir mi ?
    Neden battın peki bearbull hocam, yani hatan neydi

Zaten millî olsaydın isminde bosporos olmazdı..... utanmaz hükümeti kurdu bakanları atadı ... geliyor bakan isimlerini de yayıyor.... sorgulama ihtiyacı duymayan bir kısım saflarda yorum yazıp hükümete eleştiri yazıyor.....kandırılmaya müsait uyanık geçinen borsacılar galyana geliyor.... böylemi kazanacaksınız.... yazık....

4. Tayyip biden başkan olduktan sonra 2021 yaz aylarında ilk kez görüştü
    Ve hemen ardından çok yoğun afgan akını baslasi

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Zaten millî olsaydın isminde bosporos olmazdı..... utanmaz hükümeti kurdu bakanları atadı ... geliyor bakan isimlerini de yayıyor.... sorgulama ihtiyacı duymayan bir kısım saflarda yorum yazıp hükümete eleştiri yazıyor.....kandırılmaya müsait uyanık geçinen borsacılar galyana geliyor.... böylemi kazanacaksınız.... yazık....

https://m.youtube.com/watch?v=Z0CRSNwI71s

https://m.youtube.com/watch?v=HT5nXNVIa4k

Al sana papaz elbisesi giyen.!!!
    Milli yerli kankan.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Blinken özetle şunları söylemişti:
    • Yirmi yıldır bizimle birlikte olan, bize yardım eden Afganlılar var. Bunlar ABD ve müttefik güçlerin çekilmesiyle kendilerini haklı olarak tehlike altında hissediyorlar. Onları yalnız bırakmayacağız.

Bir muhabir sormuş: acaba ABD Dışişleri Bakanı “üçüncü ülkeler†derken İran ve Türkiye’yi mi kast ediyor diye.
    Malum, Türkiye’ye gelen Afganlar İran üzerinden geliyor.

Nasıl görmüyorsunuz
    2021 yilinda yapıldı bu anlaşma biden ile Tayyip arasinda
    Kör görür be
    Birader bir ismini yazda sana isminle hitap edelim..... nerelere çektin adam sürekli yalan haber kaynak göstermeden yazıyor.....kimse demiyor arkadaş sen ne yazıyorsun.....
    O casus dediğin Afganlar abd uçakla kendi ülkelerine kaçırmıştı.....hatta uçaklara binemeyenler tekerler arasından yere çalışmışlardı.... bugün gibi hatırlıyorum....şimdi kalmış İran üzerimden gelen bir kısım afganıda abd ajanı gibi ülkemize geliyor haberi kopyala yapıştır yapıyorsun....

7. Arrow

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    en çok senin ORTA VADELİ öngörüsüzlüğünü merak ediyorum...

Yasaklıydım...30 günde bıst 200 gün ortalamayı kıracak demiştim..Oradan 10000 olunca..

ABKA TERS indikatör demiştin.

Bozkutta, adam süre verdi--orta vadeli konuşuyor daha 15 günü var demişti..

ve 22. gün 9400 duman oldu....

bir süre viob için verilmez..Orta vade hisse için verilir..Ne olacak lan senin bu muhakemen..

Ben gider..sakın ARİSTON ABİ gibi küsme..yoksa nasıl eğleneneceğim.

piyasa çok strestli..

Hayırlı akşamlar..
    Yiğidi öldür ama hakkını yemem daytradeci olaraktan vobda kimse yemez beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.
    Dedikten sonra, aradım ama o gönderiyi bulamadım.
    Hakkaten hafızan müthiş abka abi
    Aynen üüüle oldu, endekis 10bin üstü bikaç kapanış yapınca go go tar tar gelsin paralar demiye başladılar, o da yetmedi sen cezalıyken estirip gürlediler arkandan eyle beyle konuştularıdı, ahanda hepsini ispitledim
    Dedim etman eyleman abka nickini kurtarmasına daha vakti var.
    Diyiş o diyiş, patladı gitti
    O gün bu gündür düşüyoruz

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yiğidi öldür ama hakkını yemem daytradeci olaraktan vobda kimse yemez beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.
    Dedikten sonra, aradım ama o gönderiyi bulamadım.
    Hakkaten hafızan müthiş abka abi
    Aynen üüüle oldu, endekis 10bin üstü bikaç kapanış yapınca go go tar tar gelsin paralar demiye başladılar, o da yetmedi sen cezalıyken estirip gürlediler arkandan eyle beyle konuştularıdı, ahanda hepsini ispitledim
    Dedim etman eyleman abka nickini kurtarmasına daha vakti var.
    Diyiş o diyiş, patladı gitti
    O gün bu gündür düşüyoruz
    ekstre isteyince adam kaçtı...

bence burda

ve çok eğlenceli....

Sayfa 981/998 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz