Sayfa 455/472 İlkİlk ... 355405445453454455456457465 ... SonSon
Arama sonucu : 3775 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tekrar merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Emeklilikiçin işten ayrılık dilekçesi için verdiğim başvu için destek birimine kurum merklezi şöyle yazmış.

"....... yazı eki dilekçesinde emeklilik sebebiyle 15.11.2024 tarihi mesai bitimi itibariyle Kurumumuzdaki görevinden ayrılma talebinde bulunmuş olup Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen emeklilik şartını yerine getirdiğine ilişkin yazıyı ilgi (a)'da kayıtlı yazı ekindesunmuştur.
    Makamlarınızca uygun görüldüğü takdirde, .........'in emeklilik sebebiyle
    Kurumumuzdaki görevinden ayrılma talebinin kabulü hususunu;
    Olur'larınıza arz ederim."

Şimdi destek birimi çıkışımı 15 kasım cuma günü mü yapmalı yoksa 18 kası pzartesi mi? (ama 15'i mesai bitimi olarak yazılmış) bilen var mı acaba? Birde 15 inde yaparsa ben aynı gün sgk ya emeklilik için başvurmalımıyım? Emeklilik 2025 ocakta bağlanırsa sıkıntılı bir durum olur mu?

Teşekkürler..
    Selâmlar Hocam .
    Bana konu ile ilgili bir uzman Kasım ayında başvurman gerek Aralık'ta başvurduğunda biz seni Ocak ayı maaş grubuna alırız ve 2025 yılı şartları ne işe onlardan geçerli olursun, bu durumda maasin 2025 çarpanlarına göre brlirlenir dedi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by trsenatese Yazıyı Oku
    Selâmlar Hocam .
    Bana konu ile ilgili bir uzman Kasım ayında başvurman gerek Aralık'ta başvurduğunda biz seni Ocak ayı maaş grubuna alırız ve 2025 yılı şartları ne işe onlardan geçerli olursun, bu durumda maasin 2025 çarpanlarına göre brlirlenir dedi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yok yanlış mbilgi..31 aralığa kadar süre var...kamu işçisi ise 14 ocağa kadar başvurabiliyor.. Emin değildim,artık eminim... Bunlara gram güvenmediğim için iç şansa bırakmamak lazım.

https://www.youtube.com/watch?v=Wpj7pfHXgMc
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Hükümetin 2025 yılında emekli olacak olanlar için çalışmasının iptal edildiği söyleniyor.. Doğrumu bilmiyorum.. Ama Doğruysa hiçde şaşırmadım....

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Hükümetin 2025 yılında emekli olacak olanlar için çalışmasının iptal edildiği söyleniyor.. Doğrumu bilmiyorum.. Ama Doğruysa hiçde şaşırmadım....
    Selam
    Soyle bir haber kupuru var:
    https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...089191239.html

Not: Bu aralar ortaligi feci karistiriyorlar. Arada kaynayan birileri illaki olacak. Elim tetikte kredi kartinin limitini dusurmeyi bekliyorum. Bu deli sacmasi yasa teklifi onayi aldigi saat basvuruyu yapacagim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam
    Soyle bir haber kupuru var:
    https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...089191239.html

Not: Bu aralar ortaligi feci karistiriyorlar. Arada kaynayan birileri illaki olacak. Elim tetikte kredi kartinin limitini dusurmeyi bekliyorum. Bu deli sacmasi yasa teklifi onayi aldigi saat basvuruyu yapacagim...
    Ben artık 2025 için bir düzenleme yapacaklarını düşünmüyorum.. o iş bence rafa kalkacak... bakalım doğru mu düşünüyorum? Yakında anlarız.

6. Emekli maaş promosyonu için hangi bankayı önerirsiniz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Emekli maaş promosyonu için hangi bankayı önerirsiniz?
    Şu anda en iyisi yapı kredi gözüküyor.... 15 bin nakit 3000 binalışverişle ödeme vs.
    vakıf 12 bin +12 bin ama ilk 12 bin nakit diğeri zamana yayılıyor..harcama ile ödeniyor.
    işbankası 12 bin
    halkbank 12 bin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Emekli maaş promosyonu için hangi bankayı önerirsiniz?
    Emeklilik dilekçesi verdin mi?

Sayfa 455/472 İlkİlk ... 355405445453454455456457465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •