Sayfa 996/998 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Asgari ücrete %25 zamma hazırlıyorlar milleti. Yılı Tüik enflasyonuna göre bile %45 ile kapatacağız. %25 zam asgari ücrete, %25 de emekliye verirler diye hesaplanıyor. Böyle bir durumda 2 grupta çöpten yemek toplar duruma gelir. Evimizin kapısına 1 kap yemek 1 kap su koyarız emekliler için.
    5 - 6 sene sonrasını düşünün mesela asgari ücret ile yurtdışı tatile falan gidiliyor mutlu olun bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/sokaktan-yu...tiriyor-p92560

Ben de bu çocukların geri vitese atmalarına hayranım.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    muhtemelen mecliste 100.000 150.000 olur
    olmazsa baktım kartlarıma birinin limiti 1.000 tl
    biri 100.000 tl biri 240.000 tl
    240lık duru
    100 lük 99 a iner
    bu fikri ortaya atan bürokrat kimse onun anasını ermeniler ayrı rumlar ayrı bellesin
    bu vergileri eleştirenlere rum ermeni pkk lı fetöcü diyen adamı
    dünya alem belllesin
    devleti soydular soydular
    dolaylı yoldan toplanan vergilerle milleti soydular
    para kalmadı
    baktıalr mama bitti
    2 yıldır direk milleti soyaya başladı hırsız sürüsü
    ben en azından limiti arttırırlar demiştim
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    midem bulandı artık bu konuşmalardan hesap yanlış yapılıyor son 5-6 senede yapılan yanlışlardan insanların gelecekleri çalındı.
    17.500 tl maaş alan birisi İstanbulda evi yoksa en düşük 15000 kira verse 2500 tl ile kışı nasıl geçirecek.
    basit matematik ülkenin yarısından fazlası bu maaşa çalışıyor
    Hocam, adamlar artık öyle pervasız ki, damadın firmasına özel vergi koymayı düşünüyor millete (savunma sanayi kesintisi adı altında).. eh olacağı da buydu zaten..

25 yıldır istedikleri gibi at koşturuyorlar. artık karşılarında da ne ciddi bir muhalefet kaldı ne bir kitlesel tepki, sendika, yargı hatta asker...neyse...

şimdi tahminim birkaç yıl da israil ortadoğu vs diye gider bu iş...

küresel sermaye ile ters düşmedikleri sürece işimiz artık doğal nedenlere kaldı diye düşünüyorum..

yani kurtulmuş vb. açıklamaları daha çok duyarız...
    ytd..

4. Şimşeğin güzellemesine baktığım kadarıyla enerji ve bankalarda sıkışan çok
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Arif COŞKUN (Algoritmarif)
    @arifcoskun05
    Vadeli tarafta buzdağının görünen kısmında İş Yatırım;

Endeksin düşeceğini hadi bildin 20 milyar kar;
    Kral; Her vade doların çıkmayacağını nasıl bildin Eylül, Ekim, Kasım yaklaşık endeksle toplam 60 milyar kar.

6 milyon yatırımcı olduğunu düşünürsek kişi başı 10b lira vermişiz adama.

Bilseydik böyle olacağını vallahi ibana eft yapardık bu kadar işkence de çekmezdik aylardır.

#xu100 #borsa

ben bu sistemi yazalı çok oldu ah Kuzu onada burada çok yazmıştım dinlemedi beni ozamanlar sonra kabul etti laz uçağı sindo demişti dedi.Ama ozamanlar gizli el diye nitelendirdim sonra işler büyüdü , yandaş şirketler halka arz edildi , makinalar derken buralara geldi piyasa
    FORMASYON AVCISI 53

6. Bu parayı kazanan arkadaş,grup,ekip adı neyse direk savunma sanayine 1 milyar alamıyormuyuz
    FORMASYON AVCISI 53

7. Şimşek: Zamanında deprem sonrasında vergiler getirilmiş fakat bunlar deprem fonunda toplanmamış bütçeye aktarılmış

Bunlarda yüz kalmamış. Milletle tsk geçiyorlar.
    Sen degilmiydin o paralarla yol yaptık diyen?

8. Bu kiraya zam sınırı başka ülkelerde de geldi. Hollanda Kanada gibi benim bildiğim.

Bizdeki fark şu oldu biz yabancıya ev satışını sınırlamadık. Sınırlamayı bırak çok fazla serbest bizde o iş.

Aslında barınma sorununu 1 kuruş ilave para harcamadan çözmek bana göre mümkün.

2 önerim var.

1) yabancıya satışı zorlaştır.
    2) belli üniversitelerde en azından belli bölümleri kapat. şehirler ferahlayacaktır. aileler ferahlayacaktır. çünkü bazı bölümlere gerçekten marketin bir gram ihtiyacı yok.

Sayfa 996/998 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •