Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Hocam, adamlar artýk öyle pervasýz ki, damadýn firmasýna özel vergi koymayý düþünüyor millete (savunma sanayi kesintisi adý altýnda).. eh olacaðý da buydu zaten..
25 yýldýr istedikleri gibi at koþturuyorlar. artýk karþýlarýnda da ne ciddi bir muhalefet kaldý ne bir kitlesel tepki, sendika, yargý hatta asker...neyse...
þimdi tahminim birkaç yýl da israil ortadoðu vs diye gider bu iþ...
küresel sermaye ile ters düþmedikleri sürece iþimiz artýk doðal nedenlere kaldý diye düþünüyorum..
yani kurtulmuþ vb. açýklamalarý daha çok duyarýz...
ytd..
Þimþeðin güzellemesine baktýðým kadarýyla enerji ve bankalarda sýkýþan çok
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Arif COÞKUN (Algoritmarif)
@arifcoskun05
Vadeli tarafta buzdaðýnýn görünen kýsmýnda Ýþ Yatýrým;
Endeksin düþeceðini hadi bildin 20 milyar kar;
Kral; Her vade dolarýn çýkmayacaðýný nasýl bildin Eylül, Ekim, Kasým yaklaþýk endeksle toplam 60 milyar kar.
6 milyon yatýrýmcý olduðunu düþünürsek kiþi baþý 10b lira vermiþiz adama.
Bilseydik böyle olacaðýný vallahi ibana eft yapardýk bu kadar iþkence de çekmezdik aylardýr.
#xu100 #borsa
ben bu sistemi yazalý çok oldu ah Kuzu onada burada çok yazmýþtým dinlemedi beni ozamanlar sonra kabul etti laz uçaðý sindo demiþti dedi.Ama ozamanlar gizli el diye nitelendirdim sonra iþler büyüdü , yandaþ þirketler halka arz edildi , makinalar derken buralara geldi piyasa
Bu parayý kazanan arkadaþ,grup,ekip adý neyse direk savunma sanayine 1 milyar alamýyormuyuz![]()
Þimþek: Zamanýnda deprem sonrasýnda vergiler getirilmiþ fakat bunlar deprem fonunda toplanmamýþ bütçeye aktarýlmýþ
Bunlarda yüz kalmamýþ. Milletle tsk geçiyorlar.
Sen degilmiydin o paralarla yol yaptýk diyen?
Bu kiraya zam sýnýrý baþka ülkelerde de geldi. Hollanda Kanada gibi benim bildiðim.
Bizdeki fark þu oldu biz yabancýya ev satýþýný sýnýrlamadýk. Sýnýrlamayý býrak çok fazla serbest bizde o iþ.
Aslýnda barýnma sorununu 1 kuruþ ilave para harcamadan çözmek bana göre mümkün.
2 önerim var.
1) yabancýya satýþý zorlaþtýr.
2) belli üniversitelerde en azýndan belli bölümleri kapat. þehirler ferahlayacaktýr. aileler ferahlayacaktýr. çünkü bazý bölümlere gerçekten marketin bir gram ihtiyacý yok.
Yer Ýmleri