Sayfa 767/908 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7260 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. pandemi sonrası para kazanan höstadın biri uzun zamandır görmedik bu piyasayı demiş ulan ya ekonominin kötü oluşunu fiyatlıyoruz başka bir şey değil hoja diye peşinizde koştuklarını daha bunu algılayamıyor

2008-2009 krizinde endekse bakın yüzde kaç düşmüşüz müridlerine yedir bu konuşmaları son 3-4 yıllık elemanlar inanır sana keklik keko

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    pandemi sonrası para kazanan höstadın biri uzun zamandır görmedik bu piyasayı demiş ulan ya ekonominin kötü oluşunu fiyatlıyoruz başka bir şey değil hoja diye peşinizde koştuklarını daha bunu algılayamıyor

2008-2009 krizinde endekse bakın yüzde kaç düşmüşüz müridlerine yedir bu konuşmaları son 3-4 yıllık elemanlar inanır sana keklik keko
    sen inanmıyor musun ?? o zaman neden aldığımız her hisseyi alıyorsun ?? kendi ağzınla ben egegübre aldım demedin mi ?? çocukça davranışların var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. sayın keko beklentıler ıyı olabılır ama karşımızda patron faktörü var isterse senelerdir tutar gıdım ilerletmez fiyatı aynı glhyo gibi yada bir kaç patron gibi bistteki maalesef yine diyorum tahtada en ufak bir toplanma belirtisi takaslarda ilgi alım hiç bir sey göremiyorum bu ara durum bu üzülerek

4.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    sayın keko beklentıler ıyı olabılır ama karşımızda patron faktörü var isterse senelerdir tutar gıdım ilerletmez fiyatı aynı glhyo gibi yada bir kaç patron gibi bistteki maalesef yine diyorum tahtada en ufak bir toplanma belirtisi takaslarda ilgi alım hiç bir sey göremiyorum bu ara durum bu üzülerek
    takas oyunlarını çözmek zordur...her kurumdan işlem yapabilen bir tahtacı , günün satıcı kurumundan aynı miktarda alarak takaslarda bir değişiklik olmasını engelleyebilir....bizlerin görmediği değişiklikte aslında tahtacı almış olabilir...şahsen ben derinlik ve takaslara hiç bakmıyorum...kafamı onlarla da yormak istemiyorum...kaldı ki bu işlerle yoranlar dahi kolaylıkla yanılabiliyor..

o yüzden de akıl ve mantık bence gözün gördüklerinden çok daha ilerisini görebilir....derinlik ve takaslar gözleri rahatlıkla yanıltabilir...
    Son düzenleme : keko; 15-10-2024 saat: 17:13.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Arkadaşlar Eggub yatırımcı ilişkilerini arayalım lütfen ve ortaklar olarak talep edelim böyle benzer bir sürü firma buyback yapıyor ama patron en az Alsancak limanından daha değerli diyor yani 1.275 milyar dolardan çok daha değerli demişti ama madem öyle geri alım yapsa da hem patron kazansa hem gerçek değeri bulsak ve genel kurulda arsa çok kıymetli biz biliyoruz demişti olaki güncellesek siz bir de yüksek bedelsiz istersiniz demişti o noktada o biliyor ama Blzde bilmek istiyoruz nasıl blr zenginlik ifade eden arsaya sahibiz çok kıymetli diye patron diyor ama kul hakkı ve hisse böyle sürünmesin diye acil güncelleme de talep edelim hem buyback hem arsa güncelleme bu konuda mail atalım arayalım elinizi taşın altına koyun biraz ve hisse de anormal baskı var normal değil yani hisse emsallere göre hayatın olağan akışına aykırı borsa değeri ve baskıda olağan dışı görülmemiş bir baskı milyarlarca dolarlık emsalleri olan limanı 170 milyon dolarda tutabilen baskı ama ordada kul hakkı en büyük günah ordada Allaha havale ediyoruz belki yüreklere merhamet verir ama Eggub yatırımcısı düşman değil bu baskıya karşı patrona talep etmek lazım yatırmcı dostu olarak acil arsa güncellenmesi ve buyback isteyelim

https://www.instagram.com/p/DBJAlmXg...VkcW1oeHJkMw==

6. Murat Gülerin ani vefat etmesi..kimbilir belki kendilerini derin düşüncelere dalıp,insafa gelmesine neden olabilir mi??[emoji2369] acaba..göreceğiz ileri ki seanslar da..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Murat Gülerin ani vefat etmesi..kimbilir belki kendilerini derin düşüncelere dalıp,insafa gelmesine neden olabilir mi??[emoji2369] acaba..göreceğiz ileri ki seanslar da..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Murat güler melek kalır bunun yanında işimiz zor bugun cogu kagıt hızlıca toparladı gün içi izledim kagıdı alan yok patron zaten umursamıyor

8. hazır hastanede çalışıyorsun imkan varsa beyin nakli yaptır kendine bence aldığınız her hisseyi almıyorum takip ediyorum ne zırvalıyorsunuz diye eggübre hacim taramamıza düşünce aldım bunuda söyledim zaten kendi kendine rollenme yani çok kez de trade ettim senin elinde kalan kar marjından daha fazla kazandım çocukça davranışlara gelirsek senin yorumların çocukça bile değil şeytanca ne oldu tavan tavan gidecek tarzı yazıların byd geliyor liman uzuyor bunu fiyatlarsa hep -sa -se eki ile mavi boncuk dağıtıyorsun nasıl güzel kar erittin farkında değilsin heralde ama dur 1 dk ya sıfır sermaye değil mi olm bırak bu ağızları herkesin sermayesi sıfır maliyet sanki dünyada eşi benzeri olmayan hesap bir tek sende var piyasanın dinamiklerini çözemeyip algılayamayıp strateji belirleyemediğiniz gibi insanları da etkilemeyin boş yapma yani kısacası pandemi sonrası hesabında para gördün tüm ğiyasada bir çok kağıt 10-20-30 katı gitti kabaca bir mağrifet değil yani senin kazanman böbürlenip saçmalama bu saatten sonrada o kazançları göremeyeceksiniz ilerleyen zamanda görüşürüz

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sen inanmıyor musun ?? o zaman neden aldığımız her hisseyi alıyorsun ?? kendi ağzınla ben egegübre aldım demedin mi ?? çocukça davranışların var...

Sayfa 767/908 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •