Sayfa 1987/2478 İlkİlk ... 987148718871937197719851986198719881989199720372087 ... SonSon
Arama sonucu : 19823 madde; 15,889 - 15,896 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Bir dirilme olayı daha: Hatay’da öldü sanılan kadın gasilhanede canlandı
    Hatay'da gasilhanede yaşadığı anlaşılan kadın, ambulansla hastaneye götürüldü, ancak hayatını kaybetti
    Bu ikinci oldu. Ölüm yeniden tanımlanmalı.
    Organ bağışı yapmış olsalardı, bu kişilerin organları daha ölmeden alınmış olacaktı. Korneaları ise alınmış bile olabilir.
    Korneanin alinmasi icin organ bagisi yapmaya gerek yok. Hastanede vefat eden herkesin korneasi alinabilir. Alinmasini istemiyorsaniz, enabizda korneamin alinmasini istemiyorum diye belirtmeniz lazim. Insan hastanede olmeye korkacak.
    Kizil Goncalarda da Meryem, 8 ay komadan sonra mucizevi bicimde dirildi. Bu hafta izleyemedim.

1982'de Haydarpaşa Numune Hastanesi Hayaletleri hikayesini bilir misiniz? Bu hikaye benim tarafimdan yazilmistir.
    Bizzat şahit oldugum olaydır.
    Ben bu hastanede 2 tane şeytani hayalet gördüm.
    Dişi, şeytani, vampir gibin yaratiklar.
    Ve bunlar bana musallat oldulardi.
    Ben bu olayi, 12 yil sonra çözebildim.
    Akıl yolunu sakın terketmeyiniz.

Yukarıdaki haberlerle, gelecekte olacak korkunc olaylara karsi kodlaniyorsunuz.
    Kovid oncesi kamu spotlarini hatirlayiniz.
    Sizleri çok zor günler bekliyor.

Gaza'ya bakınız, Gaza'da insanların dayanmasını sağlayan temel dinamik İslam'dır.
    Kaldı ki, Filistinliler savaşçı bir halk değildirler.

2. Numan Kurtulmuş Yahudi'dir. Cevat Babuna'nın teyze oğlu. Cevat Babuna'nın oğlu Sabataycı bir aile olduklarını, tvde defalarca söyledi.
    Narin, beyaz tavşandır. Gerçeğe açılan kapıyı gösterir.
    Narin öldürülünce, gerçeğe açılan kapı kapandı.
    Sinan Ateş, Muhsin Yazıcıoğlu gibi liderlik kumaşı olan biriydi.
    Delikanlı Sabataycılar da vardır, bu ülke için canlarını ortaya koyan...Ecevit gibi.
    Hayatını feda eden, Abdi İpekçi vardı, Allah rahmet eylesin.
    Abdi İpekçi, Ecevit'le her hafta yemek yerdi, hükümet politikaları üzerinde çok etkisi vardı.
    Ülke hızla felakete sürükleniyordu, dış dinamik darbe istiyordu. Bunun için destabilizasyon şarttı, aynı silahla sabah bir sağcı vurulurken, akşam bir solcu vuruluyordu. Mazzini metodları devredeydi.
    O dönemde Ecevit için ''suikast yapılacak'' yapılacak söylentisi çıkmıştı. Hatta Demirel, kendilerine de böyle bir istihbaratın geldiğini basına söylemişti. Ecevit Taksim mitingini, kurşun geçirmez camın arkasından yapmıştı.
    İşte böyle bir dönemde, günde 30 kişinin teröre kurban edildiği, siyasi cinayetlerin işlendiği zamanlarda, bir baldırı çıplak, meczup bulundu, darbeyi önlemeye çalışan, ülkeyi stabilize etmek için canını ortaya koymuş bir gazeteci, şahin marka otomobiliyle, evine gitmeye çalışırken, Nişantaşı'nda vurarak şehit etti.

https://el-aziz.com/makale/8016468/e...at-arz-ederken

Numan Kurtulmuş, tıp doktoru olan babasının 51 yaşında İmam Hatip Diplomasını aldığını ve böylece bu okullara ne kadar değer verdiğini anlatıyor. Oysa gerçek başkadır. Beyaz Müslüman denilen Sabetayist bir ailenin çocuğu olan Baba Kurtulmuş aslında dışarıdan İmam Hatip diploması alarak dindarlığını ve dini bilgisini belgeleyip kanıtlamaya çalışıyor. Yoksa onunla bir iş görmeyecekse ne yapsın İmam-Hatip diplomasını bir tıp doktoru?

Peki, dindarlığını ve dini bilgisini niçin ispatlama gereği duymuş? Elbette ki Müslümanları kandırıp Erbakan liderliğindeki Millî Selamet Partisi yerine Morrison Süleyman’ın başında bulunduğu Adalet Partisi’ne çekip götürmek için!

İsmini aldığı dedesi emekli Binbaşı Numan Kurtulmuş da bir ilk olarak Latin alfabesiyle Amentü Şerhi adını verdiği dini kitabı yazan kişidir. Allah demenin bile yasak olduğu İsmet İnönülü günlerde, Kur’an-ı Kerim dâhil hiçbir dini kitabın basılmasının, hatta bulundurulmasının yasak olduğu dehşetengiz bir İslam düşmanlığının devlet eliyle yürütüldüğü bir dönemde bu kitap bolca basılıp her yerde peynir ekmek gibi satılıyordu. Neredeyse her evde bir Amentü Şerhi kitabı vardı. Çünkü başka dini kitap bulmak mümkün değildi.

Peki, ama neden yazılmıştı bu kitap?

Neden olacak; Müslümanların, eften püften şeylerle doldurulan Amentü Şerhi kitabını okuyarak oyalanıp tatmin olmaları, dini ihtiyaçlarını unutup hallerine şükretmeleri, böylece din düşmanı yönetime karşı dirençlerinin kırılıp zulüm ve baskı düzenine itaat etmeleri için.
    Bir Sabetayist olan Prof. Dr. Cevat Babuna’nın akrabası olarak Kurtulmuş’un Sabetayist olduğundan şüphe yoktur. Çünkü Sabetayistler aile içi, yani akraba evliliği yaparlar. Bu yüzden genelde Sabetayistlere akraba olanlar da Sabetayisttir.
    Aslında ne olduğunun bir önemi yoktur. Ne yaptığın önemli. Yukarıdaki linkte pek çok bilgi var. Türkiye'de partiler kurulurken, pazarlıkla kurulur. Bu isimler, bütün partilerin yönetimlerine sokulurlar.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 15-10-2024 saat: 13:38.

3. Zeka Problemleri
    @zekaproblemleri
    ·
    12d
    ilk önce 4. maddeyi değiştirin her şey çözülür...

5. sevan nişanyan cuts
    @nisanyancuts
    ·
    15s
    Sevan Nişanyan, Daron Acemoğlu'nun kitabını eleştiriyor.

"Obama çağının kutsal değerlerini çok güzel savunan bir kitap"

"Kökten yanlış"
    Katılıyorum...Şimşek gibi ezberci. Ezberciler geçenlerde 2640 kırıldı demişlerdi. ))))))))))))

sildim... kimin ne olduğundan bana ne?
    Ben borsacıyım...
    Son düzenleme : 0101; 15-10-2024 saat: 17:30.

7. İzzettin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde:

“Biz inanıyoruz, Osmanlı’nın torunlarıyla Kudüs’te birlikte namaz kılacağız.”
    Bakınız, benim söylediğimi söylüyor. TSK Doğu Kudüs'e girecek. 10 gün önce, pek çok insana komik gelebilirdi. Bugün hiç öyle değil. Bir de bir İsrail savaş uçağının düşürüldüğünü düşünün...

bunu da sildim....
    Son düzenleme : 0101; 15-10-2024 saat: 17:42.

Sayfa 1987/2478 İlkİlk ... 987148718871937197719851986198719881989199720372087 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •