Sayfa 580/611 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590 ... SonSon
Arama sonucu : 4888 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Siperde bekleyenler biraz kıpırdandı. Buna kendim de dahilim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,445
    Selamlar Noreply Bu gün ben de biraz aldım .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. Hayırlı olsun hocam, rahatız.

4.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Belkide daha az bir zaman da!
    Hissenin zirvesi bu haliyle 2 USD(70TL civarı).Birde yeniden değerlendirme ile Silivri ayazağa Trakya arsaları ve medikal yatırımları dikkate alınırsa ooo.Kim tutar seni.Tahmin bile edemeyiz!Hissenin önü açık diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Değerlemeleri adil yapmadığı için etkisi çok sınırlı kalıyor. Olması gerektiği gibi yapsa çok başka boyutlardaydık. Ne diyelim. El İnsaf!!!

SM-S906E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Eğer endeks yükselirse 'bütün hisseler gidiyor Ecilc neden gitmiyor?' dönemi yaşamanız kuvvetle olasıdır. Neden gitmiyor veya gitmez sorusunun yanıtı geçmişteki sayısız spekülasyonlara bakarsanız çok basittir: " sen (hisse tutanlar) satasın diye...

Çok büyük çoğunluğu karşılıklı işlemler.Bu seviyelerden satan yok.Ben alıcıyım.Adamlar meydanı boş bulunca at oynatıp dalga geçiyorlar.

Spek..in işi gücü karşılıklı işlemlerle algı operasyonu yaparak bu öldüm fiyatlardan hisse almaktır.Peki başarılı olabiliyormu?Bence hayır.İstedikleri satışlar gelmiyoooor.Bu %100 den fazla iskontolu fiyatlardan mal alamayacaklar.Avuçlarını yalarlar.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

8. Eğer toplayacaksa bu fiyatlardan olmayacağı belli. Önümüzdeki yıl hangi fiyatlara kadar toplamayı düşünebileceğini bugünden yazmayayım. Şimdilik kimsenin bir acelesi yok, olmamalı..

Sayfa 580/611 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •