Sayfa 677/998 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Arkadaşlar konu dışı ama Merkez bugün faiz kararı verecekmiş. Kararları yok hükmünde galiba. Haber de olmuyor foruma konu bile. Ben diyorum sabit..
    diyorum bi anket yapalım egeduk ustadım ı bi gülme alıyo

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    su ankinden daha ne kadar kotu olabilirki.yıllardır birikim yaptım.bu parayla istediğim ulkede bir villa kapısına mercedes 2 yıl çalışmadan gecinme yapabiliyorken TR de sadece bir villa alabilirim.herseyin fiyat ucmus...1 merso alıcam 3 tane de devlete , bir villa alıcam , fiyatı emölakçılar rant piyasassı trafından sisirilmiş fiyatlar.Dunya ortlamasının uzerinde artan gıda fiyatları ve sağlıksız, her turlu 3 kagıt içeren hileli gıdalar..............benim yegen gecen yaz balayında sendikanın oteline gittiydi.dönüste dedi ki tüm bulgaristan bizim sendikalı olmus.hayrola dedim.hepsi benden ucuza gelmiş dedi....sistem kendi yurttasını durtme uzerine kurulu.......gece sokkata yuruyen kadınlara taciz yok.tarfikte beyzbol sopası yok...burası su ana beleneden bile beter. o yuzden gozu kapalı gidiyorum.
    Bunu bu hale getirenlere sormak lazım,yaptıkları herşey bilinçli,güçsüz düşür peşkeş çek,zaten yasalarda ele geçti...ama gelecekte olan balyozdan haberleri yok

Tcmb politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı (beklenti: %50)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB: Para politikasındaki kararlı duruş; yurt içi talepte dengelenme, Türk lirasında reel değerlenme ve enflasyon beklentilerinde düzelme vasıtası ile aylık enflasyonun ana eğilimini düşürecek ve dezenflasyon sürecini güçlendirecektir

TCMB: Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir

TCMB: Aylık enflasyonun ana eğiliminde belirgin ve kalıcı bir düşüş sağlanana ve enflasyon beklentileri öngörülen tahmin aralığına yakınsayana kadar sıkı para politikası duruşu sürdürülecektir

TCMB: Enflasyonda belirgin ve kalıcı bir bozulma öngörülmesi durumunda ise para politikası araçları etkili şekilde kullanılacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TCMB: Kredi ve mevduat piyasalarında öngörülenin dışında gelişmeler olması durumunda parasal aktarım mekanizması ilave makroihtiyati adımlarla desteklenecektir

TCMB: Likidite koşulları muhtemel gelişmeler göz önünde bulundurularak yakından izlenmektedir. Sterilizasyon araçları etkili şekilde kullanılmaya devam edilecektir

TCMB: Kurul, politika kararlarını parasal sıkılaştırmanın gecikmeli etkilerini de dikkate alarak, enflasyonun ana eğilimini geriletecek ve enflasyonu orta vadede yüzde 5 hedefine ulaştıracak parasal ve finansal koşulları sağlayacak şekilde belirleyecektir

TCMB: Enflasyon ve enflasyonun ana eğilimine ilişkin göstergeler yakından takip edilecek ve Kurul, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanacaktır

BDDK:
    -Bankacılık sistemindeki kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 11 Ekim itibarıyla 1 trilyon 470.52 milyar TL (Önceki hafta: 1 trilyon 490.69 milyar, Yılbaşı: 2 trilyon 626.35 milyar TL)

7.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    ..gece sokkata yuruyen kadınlara taciz yok.tarfikte beyzbol sopası yok...burası su ana beleneden bile beter. o yuzden gozu kapalı gidiyorum.
    Burasi su an Belene'den bile beter.!

Cok anlamli bir cumle oldu bu.

Belene Kampi'ni gormedim bilmem ama silah zoruyla ac birakilip soyulan bir ulus icin dogru bir tanimlama gibi..

Yoksa bir baba 4 kisilik ailesini, biri 6 yasindaki oglunu oldurup neden intihar etsin.

Allah beterinden korusun diyecegim ya, beteri olabilir mi bilemedim.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bunu bu hale getirenlere sormak lazım,yaptıkları herşey bilinçli,güçsüz düşür peşkeş çek,zaten yasalarda ele geçti...ama gelecekte olan balyozdan haberleri yok
    O balyozun bize faydası olacak mı?

( Zeki Müren de bizi görecek mi? )
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 677/998 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •