Sayfa 676/998 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Kızı bu hafta İngiltereye eğitime gönderiyorum.Bendede Schnegen visa var ama hanımda yok.Bu nedenle 2 mizde emekli oldugumuz için Bulgaristana ikamet etmeye karar verdik.Dun bu işleri takip eden Bursadan bir avukatla konustuk.Yılda 1070 leva oduyorsun emekli maasını oraya aktarıyorsun buna karsın ikamet izini veriyor...Tamam avrupa schengen izini yok ama istediğin yakın balkan ülkesine git gez.sıkıntı yok.yasam maliyeti simdilik esit gibi ama gelecek yıllarda TR daha pahalı olacak.Emektar focusu sattığımda daha ucuza daha yenisini kapıya koyacam.deprem riski yok.Sağlık vs için arada birn Edirneye giriş yaparım.yeni vergi icat edildiğinde yin ekaçaraım Bulgara.40 yıl önce soydaslarımız telleri asıp kaçıp geliyorlardı simdi ise biz gidebilmek için careler arıyoruz....Allah herkesin yolunu dogruluga , iyi insanlara , hakkettiği yasama açsınnnnn....

2. Bulgaristan ve Romanyada işim icabı bir kaç sene yaşadım.
    Gıda,su ve ısınma konusunda Türkiye ye göre daha ucuz ve avantajlı.
    Streside az olan bir ülke.
    Her sabah yeni bir vergi ile uyanmıyorsunuz.
    İleriki yıllarda Türkler için bu ülkeler yeni bir sakin yaşam seçeneği olabilir.
    Katılıyorum.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bulgaristan ve Romanyada işim icabı bir kaç sene yaşadım.
    Gıda,su ve ısınma konusunda Türkiye ye göre daha ucuz ve avantajlı.
    Streside az olan bir ülke.
    Her sabah yeni bir vergi ile uyanmıyorsunuz.
    İleriki yıllarda Türkler için bu ülkeler yeni bir sakin yaşam seçeneği olabilir.
    Katılıyorum.
    İleride ne malum tekrar belene kampı olayı olmıyacağı,çünkü Türkün içeride ve dışarıda düşmanı çoktur

4. Faiz tahmini yapar isek %2 bir indirim yapabilirler gibi.
    Trendi döndürme zamanı gelmişse kendi pozisyonları gereğince.

Her şey şerbeti bol Badem tatlısı için.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İleride ne malum tekrar belene kampı olayı olmıyacağı,çünkü Türkün içeride ve dışarıda düşmanı çoktur
    su ankinden daha ne kadar kotu olabilirki.yıllardır birikim yaptım.bu parayla istediğim ulkede bir villa kapısına mercedes 2 yıl çalışmadan gecinme yapabiliyorken TR de sadece bir villa alabilirim.herseyin fiyat ucmus...1 merso alıcam 3 tane de devlete , bir villa alıcam , fiyatı emölakçılar rant piyasassı trafından sisirilmiş fiyatlar.Dunya ortlamasının uzerinde artan gıda fiyatları ve sağlıksız, her turlu 3 kagıt içeren hileli gıdalar..............benim yegen gecen yaz balayında sendikanın oteline gittiydi.dönüste dedi ki tüm bulgaristan bizim sendikalı olmus.hayrola dedim.hepsi benden ucuza gelmiş dedi....sistem kendi yurttasını durtme uzerine kurulu.......gece sokkata yuruyen kadınlara taciz yok.tarfikte beyzbol sopası yok...burası su ana beleneden bile beter. o yuzden gozu kapalı gidiyorum.

6. Arkadaşlar konu dışı ama Merkez bugün faiz kararı verecekmiş. Kararları yok hükmünde galiba. Haber de olmuyor foruma konu bile. Ben diyorum sabit..

7.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Faiz tahmini yapar isek %2 bir indirim yapabilirler gibi.
    Trendi döndürme zamanı gelmişse kendi pozisyonları gereğince.

Her şey şerbeti bol Badem tatlısı için.
    yahu cevdet akçay ben eşşek başı mıyım burada demez mi, ne indirmesi adam geçen hafta neler dedi aç bir oku..

8. Bir rivayete göre bu arayan Reha başkanmış. Bende şüphelendim teyid istiyorum.
    https://youtu.be/1Nrh44aqyRs?si=9KhLHnxSOvr3IlcD

Sayfa 676/998 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •