Sayfa 74/1000 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop LX

eeee
    doji oldu
    gelip alemin kimini teprik edecek şindi

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Su almaya yerinden kalkıyorsun 100 puan oynuyor
    Aynen

10153.75
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    eeee
    doji oldu
    Bence alemin şortörlerini tebrik eder

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    eeee
    doji oldu
    Kendimi tebrik edeceem

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence alemin şortörlerini tebrik eder
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Aynen

10153.75
    10230 üstüne atan vatandaş py dır

Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Viopta 20 bin şort açıp endeksi yükseltti. Yane deyor ki merdinde terek, terekte merek gerek. Meali: Size borsa viop yüzünden düşüyor diyenlere inanmayın, bakın dün bankof viopta 20 bin şort açtı ama bugün endeks yükseldi. Viop takip etmeyen de buna inanır.
    bofa dediğimiz tek kişi değil. misal ben halk yatırım kullanıyorum. aynı kanaldan bambaşka birisi benim işlemimden bambaşka bir işlem yapabilir.

bir de bofa şortçusunun spot bacağında ne kadar mal olduğunu bilmemiz imkansız. belki de totalde süper kar yazdı. bu işler gayya kuyusu. ucu bucağı yok.
    audentes Fortuna iuvat

7. Deniz GYO'nın Le Chıc Sarıgerme Resort Otel kapasite artışı projesi ile ilgili Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

MUĞLA ili ORTACA ilçesi sınırları içerisinde DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılması planlanan 600 ODA KAPASİTELİ TURİZM KONAKLAMA TESİSİ (LE CHIC SARIGERME RESORT OTEL) KAPASİTE ARTIŞI PROJESİ (Mevcut Kapasite: 234 Oda, Toplam Kapasite:600 Oda) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 18/11/2024 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya MUĞLA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve MUĞLA Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Kendimi tebrik edeceem
    geriden başla... zabah yazdıklarımızı oku

biste can geldi bügün can

tam 20 dene TAVAN var... yirmi

Sayfa 74/1000 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz