Sayfa 687/998 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    allahın teröristi nesine saygı duyacaksın aşağıda linkini yapıştıracağım pozu bazılarınca terörist denilen bir deniz geçmiş veya che guevara'dan görebilir misin. ?

https://eksisozluk.com/img/4ebldhfu

ya da iyi anlaşılsın diye örneği daha somutlaştırayım, hayatı savaşlarda geçmiş Atatürk'ün 5 yaşında bir çocuğa silah tutuşturup savaşı veya milli mücadelesini legalize etmeye çalıştığını hiç gördün mü..?
    Ya demek bir resimle gayri meşru olan savaşları legal oluyor. Sende insanlık da bitmiş. Tarih desem insanlık desem merhamet desem desem de desem. Ama kalp sadece et parçası olunca normal.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ya demek bir resimle gayri meşru olan savaşları legal oluyor. Sende insanlık da bitmiş. Tarih desem insanlık desem merhamet desem desem de desem. Ama kalp sadece et parçası olunca normal.
    reisi iktidara getirirken avuçlarınız patlıyordu alkışlarken
    şimdi bir sürü ********liğe tepki gösterip burada yazmaya çalışıyorsun
    aldandın mı yoksa aldatılmış mı oluyorsun, ileride arabı da bize kuvayı milliyeymiş gibi
    kakalamışlar diye sızlanma, akp'ye hiç oy vermedim de, ben de yanılmışım diyeyim..

3. BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM VAR MI?

22 Ekim 2024 Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzin grubunda 1,87 TL; motorin grubunda 1,65 TL fiyat indirimi bekleniyor.

Biraz yer açalım beyler yeni gelenler var, ayrıca boğazımızdan keselim doyurulacak yeni mideler var, ayrıca enflasyon düşecek falan diye beklemeyelim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,044
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Biraz yer açalım beyler yeni gelenler var, ayrıca boğazımızdan keselim doyurulacak yeni mideler var, ayrıca enflasyon düşecek falan diye beklemeyelim.
    Bir 40 milyar dolarda onlara harcarız ne olacak,tabiki geriden

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    yani sen 5 yasindaki cocugun eline silah verilip savasmasinin istenmesini normalmi goruyorsun?

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    reisi iktidara getirirken avuçlarınız patlıyordu alkışlarken
    şimdi bir sürü ********liğe tepki gösterip burada yazmaya çalışıyorsun
    aldandın mı yoksa aldatılmış mı oluyorsun, ileride arabı da bize kuvayı milliyeymiş gibi
    kakalamışlar diye sızlanma, akp'ye hiç oy vermedim de, ben de yanılmışım diyeyim..
    Konuyu anlama seviyenden anlamada sorun olduğunu gösteriyor. Yada iyi bir demagog olduğunu gösteriyor. Ben şimdi burada siyaset mi yapıyorum. Daha uzatmaya gerek yok. Adam vatanı için savaştı onu biliyorum.

8. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 687/998 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •