Sayfa 166/1000 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Viop LX

1. https://www.youtube.com/watch?v=umctCuNxt9Q

Bana gene görevlendirme çıktı ..

Şort pozisyon cari fiyattan flat sayalım ..

9680.00

https://www.youtube.com/watch?v=QPTdg-kjcn0
    Hayat hoş gerisi boş

2. Bunlar bir gecede devulasyon yaparlar herkes yine hesap kitaba bulaşır... En çok nerede yuvalanmissa millete bir darbe yedirirler. BIST ve mevduattadir herhalde.. carry cileri de öpme hesabı da yapabilirler diyeceğim ama bunların tek kötülüğü Türk vatandaşlarına oluyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. https://www.youtube.com/watch?v=bdso4qwyul0

Sevgi ve saygılarını benden esirgemeyen tüm dostlarıma benden de kucak dolusu engin sevgiler ve her zaman daim olan saygılar, başka bir zaman diliminde görüşene kadar hep hoş kalın
    Hayat hoş gerisi boş

4. Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    Bazı sektörlerde fiyatlama davranışını gördükçe enflasyon hedeflerine ulaşılabileceğine dair inancım giderek azalıyor.

Üç hafta önce yaz tatili için bir otel rezervasyonu yapayım dedim. İlgili tatil sitesinin sayfasına girdim, fiyatlar astronomik geldiği için elim gitmedi. İki hafta sonra tekrar denedim, belki bu fiyata satamamışlardır indirim falan vardır diye. Fiyat %12 artmıştı. Bir hafta sonra meraktan tekrar baktım, fiyatlar bir %8 daha yukarı gitmişti!

Bu arada ücretler artmadı, kur artmadı, enerji fiyatı artmadı, yaza da daha çok var: bu nasıl bir iştir pek anlam veremedim.

Program uygulanmaya başlayalı 1 yılı geçmesine rağmen fiyatlama davranışı halen bu kadar bozuksa, yetkililerin şapkayı koyup düşünmesi lazım, biz nerede eksik yapıyoruz diye. Beklentileri düzeltecek ilave tedbir alınmayacaksa da boşuna ülke bu kadar yüksek faize mahkum edilmesin.
    ÖS 7:50 · 21 Eki 2024
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Sn çıtak madem bu işler böyle,bu kadar analiz yaparak üstteki uzun yazıyı yazıyorsun.Sabah neden bana soruyorsun soruyu, cevabı sen ver bakalım.
    1 gram birşey hatırlıyorsam ne olayım
    ne sordum ?

dur gidip bakayım

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    15 sene önce devleti bu ite teslim etme referandumu yapildi

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yapılan referandum onun içinmiydi ?
    bunu mu diyorsun ?

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    Bazı sektörlerde fiyatlama davranışını gördükçe enflasyon hedeflerine ulaşılabileceğine dair inancım giderek azalıyor.

Üç hafta önce yaz tatili için bir otel rezervasyonu yapayım dedim. İlgili tatil sitesinin sayfasına girdim, fiyatlar astronomik geldiği için elim gitmedi. İki hafta sonra tekrar denedim, belki bu fiyata satamamışlardır indirim falan vardır diye. Fiyat %12 artmıştı. Bir hafta sonra meraktan tekrar baktım, fiyatlar bir %8 daha yukarı gitmişti!

Bu arada ücretler artmadı, kur artmadı, enerji fiyatı artmadı, yaza da daha çok var: bu nasıl bir iştir pek anlam veremedim.

Program uygulanmaya başlayalı 1 yılı geçmesine rağmen fiyatlama davranışı halen bu kadar bozuksa, yetkililerin şapkayı koyup düşünmesi lazım, biz nerede eksik yapıyoruz diye. Beklentileri düzeltecek ilave tedbir alınmayacaksa da boşuna ülke bu kadar yüksek faize mahkum edilmesin.
    ÖS 7:50 · 21 Eki 2024

Bu siyah yazılar sizin fikriniz midir? Ne yapalım faizleri indireli mi. Bu zamanında denenmedi! mi zaten nas diyerek.O zamanlar faizler yükseltmek lazım siz delirdiniz mi diyenler şimdilerde indirelim böyle olmaz demeye başlamış.
    Hiç birşeyin fiyatı artmıyorken bu oteller zammı basıyorsa yapılacak şey faizleri mi indirmektir yoksa bu otellere ne yapıyorsun sen sorgusumu. MB 40 yılın başı doğru birşeyler yaptı. Piyasada MB ına karşı at koşturup nas nas diye bağıranlar var. Bu bağıranları araştırmak sorgulamak yerine doğru işler yapanları bu işlerden vazgeçirmek tam da bu Türkiyenin son 20 yılının özeti değil midir ?

8. Wink

Yeni mi anlamış ekonomistciler bu programın ise yaramayacağını herseyin fiyatı yukarı gidiyor
    Bofa sına soydurdugu bist hariç
    Ulkenin gördüğü en başarısız bakan
    10600 nolur gitmesin batarız diyen borsacilar 2 ayda 8600 oldu

Sayfa 166/1000 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •