Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Ya adam karga gibi sürekli düþecek diye diye endeks gidiyor... arkadaþlarý etkiliyor... Ne deðiþik insanlar var! Ýyi yaþamýþlar bugüne dek m'aþallah. "Aldým-sattým", "Þortladým, longladým" diyince etkilenmiyor muymuþ o arkadaþlar?
emlak özelini açsana
Originally Posted by sindoma53 emlak özelini açsana açýk...........
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Originally Posted by EMLAK herþey gün içinde oluyor bitiyor.. orta uzun vadeli hedefler bizim piyasaya göre deðil. o zerhoþ ALPER gelürse, vizeleri ayarlasýn... hindistana gideceðiz bu sefer
Originally Posted by çýtak o zerhoþ ALPER gelürse, vizeleri ayarlasýn... hindistana gideceðiz bu sefer üç aydýr düþünüyorum aslýnda.. komple california. ortadoðu ülkesinde yaþamak istemem. gidiþat o yönde.. ciddiyim
Yorumlarda bu arkadaþýn SACRO olduðu yazýlýyor..doðru mu?
Originally Posted by ABKA Yorumlarda bu arkadaþýn SACRO olduðu yazýlýyor..doðru mu? sacro yazýn bir kaðýtta daha yakalandý unuttum adýný zaten 2 yýldýr hiçbir kaðýdý gitmedi ses tonu da at hýrsýzýna benziyor ama yine de sevimli kerata
Originally Posted by lemur sacro yazýn bir kaðýtta daha yakalandý unuttum adýný zaten 2 yýldýr hiçbir kaðýdý gitmedi ses tonu da at hýrsýzýna benziyor ama yine de sevimli kerata bunlara birþey olmaz rallide milyonlar kazandýlar.. 100de biri deðildir bu ceza kaldýrdýklarýnýn yanýnda.
Forum Rules
Yer Ýmleri