Sayfa 339/475 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam

Yaş 47
    Burda işler biraz daha kolay işliyor. Sürecin ortasında evi satabilirim. Satıştan gelen parayla, anaparayı ödeyip krediyi kapatabilirim. Benim derdim ipotek faiz oranı, %6.625. %3-4 aralığına geri gelirse ev çok daha ucuza gelir. Mevduat faizleri düştü ama ipotek oranları henüz geri gelmedi. Şu saate kadar mevduat faizi ipoteği karşılıyordu, artık geride kalıyor.

Önceki mesajınıza istinaden, hayat bize de güllük değil. Tatile gelince duvar dibinden yürümekten helak oluyoruz. Gurbetçi diye öpmeye çalışan çok Biz memlekete bir adım gidiyoruz, o iki adım geri
    İlk cümlede zaten farkı anlatmaya gerek kalmamış.😊

Son paragrafta ise ne demiş şair! Gurbetçi diye öpmeye çalışan çok.
    O zaman biz burada hergun gurbetteyiz, derim bende..
    Siz bir kere, biz ise her gün öpülüyoruz.
    Zaten her gün opulmemek için gitmediniz mı buralardan.
    Ama ne yalan soyliyim yakın bir tarihte gitmiş olmanıza rağmen, eski gidenler gibi konuşmalarınizdan çok hızlı entegre olmuşsunuz gurbetçi kavramına 😂😂
    Ama
    Evrupa hemen entegre ediyor, buralar çok kötü, memeleketimin toprağını öpeyim, yaşam sartlari çok zor, hasret kaldım, buralara gelmeyin, gidipte dönmemek var, buralar sizin sandığınız gibi değil.
    Ha bir dahaki tatile gelisinizde gurbetçi gibi davranmassiniz olur biter..

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Ne yapılmalıydı? Geçen sene Depremde olanlardan sonra bu partiye oy verilmemeliydi
    Depremde kapanan borsayı açtırıp 3 gün taban yaptıran da bunlar
    Yapılacak çok şey var ama bu borsaci guruhuyla olmaz
    Tr de farkındalığı ve iq şu en düşük kesim borsacilardir
    1.5 yildir yapılan aciga satislari yeni yeni gorebiliyorlar kagitlar %50 %70 düştükten sonra !
    Öğretmen vs kesimine bunu yapamazsın ortalığı ayağa kaldırırlar ki geçen sene öğretmenler günde 1 milyon twit atarak maaşlarını 1.8x e çıkarttılar
    Ama borsaci kesimi koyun net
    Akıllı zeki farkındalığı yüksek bir güruh olsa , bak bofa resim çiziyormus diyen borsa eskicilerinin etkisinde kalıp uyusturulan bir kesim olmasa yapılacak çok şey var
    1 günde kesilir aciga satışlar, çünkü yasak deliniyor
    Cemal enginyurt aylardır yırtıyor kendini soyuyor sizi spk pardon akp diyor adama hala yeterli destek gelmiyor
    Uyanamiyorlar çünkü iq düzeyleri yetersiz
    Sorunları sormamistim. Çözüm ne demiştim.
    Lakin şu söylemleriniz (Tr de farkındalığı ve iq şu en düşük kesim borsacilardir, bak bofa resim çiziyormus diyen borsa eskicilerinin etkisinde kalıp uyusturulan bir kesim) çözüme giden yol bu değil sanırım.
    En azından seyis hc nin yazdiginin sebebi sorulmaliydi, fikri nefen öyle şeklinde! Yoksa hem sıkıntıyı yazıp hem fikri soylemek kendi dusunceleriniz olurdu!
    Fikir vermek ayrı birşey ama sorunları dinleyip çözüm bulup fikirde ortak paydaya ulasmak başka birşey.
    Mesela fedoramcaya mal ettiniz birçok şeyi veya herşeyi ama o da sizin fikriniz şaka ya da ciddi orasını bilemem ama. Şimdi öyle şeyler yazıp sonrasında buraya çözümsel birşeyler aramaya çalışmakta anlamsız kalıyor.
    IQ dan bahsettiğiniz için söyledim.
    Bu yüzden sorunlar zaten olmuş ve ölmüşler, çözüm ne? Fikirler ne diye gidip orta yolu bulmak. Yoksa burada her gelene lafı ağzına tikarsak onlarda kaybolup giderler, bu daha da kötü olur kanımca.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Vay sirtakici hojam. Bende kayboldun sandım.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Vay sirtakici hojam. Bende kayboldun sandım.
    Millet tabakla, parayla sirtaki yaparken. Siz şişe ile yapıyorsunuz.

5. https://youtu.be/3tVGcJjZdPQ
    FEDon dan gelsin zorba sirtaki..

6. Hacim yok bugün. az hacim, az şişe haliyle az sirtaki...

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sorunları sormamistim. Çözüm ne demiştim.
    Lakin şu söylemleriniz (Tr de farkındalığı ve iq şu en düşük kesim borsacilardir, bak bofa resim çiziyormus diyen borsa eskicilerinin etkisinde kalıp uyusturulan bir kesim) çözüme giden yol bu değil sanırım.
    En azından seyis hc nin yazdiginin sebebi sorulmaliydi, fikri nefen öyle şeklinde! Yoksa hem sıkıntıyı yazıp hem fikri soylemek kendi dusunceleriniz olurdu!
    Fikir vermek ayrı birşey ama sorunları dinleyip çözüm bulup fikirde ortak paydaya ulasmak başka birşey.
    Mesela fedoramcaya mal ettiniz birçok şeyi veya herşeyi ama o da sizin fikriniz şaka ya da ciddi orasını bilemem ama. Şimdi öyle şeyler yazıp sonrasında buraya çözümsel birşeyler aramaya çalışmakta anlamsız kalıyor.
    IQ dan bahsettiğiniz için söyledim.
    Bu yüzden sorunlar zaten olmuş ve ölmüşler, çözüm ne? Fikirler ne diye gidip orta yolu bulmak. Yoksa burada her gelene lafı ağzına tikarsak onlarda kaybolup giderler, bu daha da kötü olur kanımca.. ytd
    Ben o yazıyı yazarken iyi okuduysan ama iyi okuduysan ilk mesajımı....
    Birileri forumda bofa nin yaptığı usulsüz işleri normallestirme çabasında demişim
    Şimdi birkez daha okuyun

Dunku yazıyı yazarken de bir piyasa eskisinin damlayacagini normalmis gibi gosterecegini teknik satislar yapiyormus guya ! adım gibi biliyordum

Hocam yapılacak şey şu bahcene giren bir hırsız ağaçlarından meyve koparıyor ne yaparsan onu yapacaksin

8.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    vadeliden dönüş oldu bugün %50 sini 3 hisseye pay edip alış yaptım.yarın da kalanla alış yapıp çalı arkasına geçeceğim.endeks çok sıkıntılı büyük risk alıyoruz ama huylu huyundan vazgeçmez.

bir elektrikli araç hedefi belirledim 1 yıl içinde dolar bazlı x3 lazım bakalım hedefi tutturabilecek miyiz yoksa ikinci el arabam ile devam mı

portföyü de buraya tarihe not düşeyim de ömür yeterse seneye bakıp güleriz.

İŞFİN 0,3 $ hedef 1$ ağırlık %50
    ŞİŞE 1,15$ hedef 2,5$ ağırlık %30
    TKNSA 0,75$ hedef 2$ ağırlık %20

YTD
    Hojam şimdilik tebrikler. Umarım bu zamanlama doğru olur da biraz nefes olur.. Yine iki dudağın arasına bal calmamissalar.. ytd

Sayfa 339/475 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •