sanayi firmalarından 2025 3.çeyreğe kadar karlılıklar iyi gelmeyecektir.Aradaki istisnaları iyi araştırmak gerekir.
Enflasyon muhasebesine geçilirse gelecek yıl bankaların hepsi zararda olur.
Şuan Bistin F/K sı 6.4 gibi ama bankalara enflasyon muhasebesi uygulansa 8 lere yükselir gibi. Bu da temel anlamda karlara bakarak bistin genelini pahalı yapıyor ama dediğim gibi şirket şirket detay çalışmak gerekir. Elbet işleri iyi olanlar vardır.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bir şey demeyeyim diyorum ama ...
Bu gün notlarıma baktım.Tarih şubat-mart 2024
Devrim abimiz çıktığı tvde sürekli: ''dolar nisanda -mayısta en az 45-50 olacak ''diyor...
Hem de her programda ısrarla...
ve diyor ki efendim '' ABD de çıkan 8 krizin 4 tanesi ABD başkanlık seçiminde olmuştur...''
Bu ülkede hiç kimse ya bir şey bilmiyor ya da kötü niyetli..
Sonrada hiç bir şey olmamış gibi aynı DİK DURUŞLA hala tvde ler...SÜTÜNÜ DÖKEN KEDİ YERE BAKAR..o da yok.
Ky elbette kaybeder..Ne diyorlar '' UZMANLARA DANIŞIN....''
''Adam uzmanın kralı...Çünkü işin pri olmasa tvye çıkar mı-bu kadar kesin konuşur mu?'' algısı kaplar her yanınızı..
Bu ülkede BORSADA-DOLARDA tek başınayız.
Neden aldığı belli oldu palanın, nasıl olsa 3 çeyrekte enflasyon muhasebe siyok.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri