Atp havacılık şirketinin sermayesini artırıp koza holdinge satış yaptılar 1.75 milyar TL ye .konaklı rezervleri 2016 den beri muamma yüksek rezerv olma ihtimali var ama varlık fonuna yatırım yapacak mı acaba ?Bir madenin üretime geçmesi yılları aliyor bir de yönetim memur zihniyeti de var sonuçta. Otel en değerli varlığı ama ucuz bir kiraya peşkeş çekilmiş durumda .2016 yılında otelin 250 milyon Euro ilana çıktı sonra yalan haber şeklinde servis edildi.
Adam akıllı bir yönetim olsa kozaalar bir egeen fiyatı olurdu ama maalesef Tmsf ye kürküm ye hesabı yönettiği için sürünüyor koza grubu ve şirketleri. Enflasyon karşısında paramız pul oldu .Faiz yemeyelim dedik yatırım yapalım dedik kendimiz ettik maalesef.
SM-M215F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VAN ECK gold miners etf geçen ay kozaa almış.
bu alımın avantajı uzun vade taşıyan bir fon olduğundan fiyat yukarı giderse hemen satıcı olmaz.
Önceki yıllarda sadece kozal taşırken şimdi kozaa almaları oldukça ilginç.
Konaklı projesi nedeni ile almış olmalılar diye düşünüyorum.
Şİrket geçen sene mayıs bu seviyeye çok uzak olmayan bir yerdenalım yapıyordu..
ben pozitifim bakalım ne olacak..
dün globalden yabancı almış olmalı bakalım bugün devame decekler mi?
GR altın cinsinden 2016 seviyesinde olabilmek müthiş başarı.
Marmaris oteli bambaşka hikaye..
yazık bu ülkenin kaynaklarına ama ,kime diyorsak oda ayrı konu
Koza Altın'ın Türkiye Varlık Fonu'na devri tescil edildi
23/10/2024 06:21:00
Koza Altın'ın Türkiye Varlık Fonu'na devri tescil edildi.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimizin hazineye ait olan hisselerinin Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi'ne devri, 17.09.2024 tarihinde tescil edilmiş olup, 19.09.2024 tarih ve 11168 sayı numaralı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmıştı.
Şirketimizin Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi'ne devri, Türkiye Varlık Fonu'na devri şeklinde güncellenerek, 18.10.2024 tarihinde tescil edilmiş olup,22.10.2024 tarih ve 11191 sayı numaralı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmıştır."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Koza Anadolu Metal'in Türkiye Varlık Fonu'na devri tescil edildi
23/10/2024 06:21:30
Koza Anadolu Metal'in Türkiye Varlık Fonu'na devri tescil edildi.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimizin hazineye ait olan hisselerinin Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi'ne devri, 17.09.2024 tarihinde tescil edilmiş olup,19.09.2024 tarih ve 11168 sayı numaralı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmıştı.
Şirketimizin Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi'ne devri, Türkiye Varlık Fonu'na devri şeklinde güncellenerek, 18.10.2024 tarihinde tescil edilmiş olup,22.10.2024 tarih ve 11191 sayı numaralı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmıştır."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
tüm pozisyonları kapadım..
uzun süre yokum
*KOZAA-Koza Anadolu Metal 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı -1.920.810.000 TL (Önceki 524.567.000 TL)
Yer İmleri