Sayfa 243/1000 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    TUSAŞ saldırısını yapan teröristler Türkiye sınırını paramotorla aştı. (Sabah)

bak günün en komik haberi...

sınırı aşmak için bişeyemi gerek var...
    Gülüyor, eğleniyoruz ama, bu haber doğru ise büyük sıkıntı...
    Hayde kara sınırlarımızı çeşitli nedenlerle açtık... Ki geçmişte Uludere gibi bir örnek var. Sınırı yaya geçmeye kalkanları bile vurduğumuz dönemler.

Bizim ürettiğimiz iha-siha'lar dahil yeni dönemin savaş stratejisi mini-mikro hava araçları üzerine kurulu.
    Ki, paramotor boyut olarak bunlardan büyük ve yavaş...

Paramotor, özellikle sorunlu bir bölgeden kalkıp, sınırı aşarak kullanıcılarını Ankara'ya kadar ulaştırabiliyorsa...
    (Ankara'ya kadar paramotor ile gelmiş olmalarına gerek yok.)

Utangaç AKP savunucuları üzerine alınıp, atlamasın. Milli bir meseleden söz ediyorum. Bu tür araçlar kolay erişilebilir ve düşük maliyetli araçlar.

Nasıl olur bilmiyorum, en yakın zamanda etkin bir hava savunma sistemine ihtiyaç var.
    7 Ekim'i örnek verenler olacaktır o ayrı bir mesele...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bende tahta yok %40 gram %35 para piyasası fonu %25 nakit .arada trade bu yüzden nereye düşerse düşsünler doğru tahtalarda zamansallıktan yorulmadan maliyetlenme yapma peşindeyim.
    Bende işin esprisindeyim abi, borsada kesinlik yok, ihtimaller mevcut. Olur olmaz kimse bilemez.

Belkide 2 yıl değil 5 yıl sürecek bu ayı piyasası
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    % +5 üstü tebriği hakeder diyecektimde tebrik falan yok patron.. boşver .. gündem can sıkıcı .. tadım yok ,moral yok .. cümleten bol şans herkese ...
    % 5 baya abartı olur üstad .. VF konuşuluyor ama bilmiyorum.. eğer alıyorsa alımın devamı bir süre daha devam eder.

tabi alıyorsa. ?

son 10 senedir gündemlerin hepsi cansıkıcı.. maruz kalıyoruz hepbirlikte.

ve git gide daha da pis koku saçılıyor.

toplum ses çıkaramıyor bile...

4. dün siz borsadan dayak yediniz ben altından...

iki tarafta toparlıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Altın hacıyatmaz gibi bu ara Akçay

VF alacak parası kaldımı yaw...

borç içinde diye biliyorum

7. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    TCMB Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti:
    -Öncü göstergeler ekim ayı enflasyonu üzerinde gıda fiyatlarının etkisinin öne çıkacağına işaret etmektedir
    -Temel mal enflasyonu düşük seyretmeye devam ederken, hizmet enflasyonundaki iyileşmenin son çeyrekte gerçekleşmesi beklenmektedir
    -Enflasyondaki iyileşmenin hızına dair belirsizlik ise son dönemdeki veri akışı ile artmıştır
    -Aylık enflasyonun ana eğiliminde belirgin ve kalıcı bir düşüş sağlanana ve enflasyon beklentileri öngörülen tahmin aralığına yakınsayana kadar sıkı para politikası duruşu sürdürülecektir.

4 kasımda gelicek veriye ip ucu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    20d
    @ismailsaymaz
    adlı kişiye yanıt olarak
    İmralı’dan ilk mesaj:
    “Koşullar oluşursa bu süreci çatışma ve şiddet zemininden hukuki ve siyasi zemine çekecek teorik ve pratik güce sahibim.â€
    Alıntı
    Ömer ÖCALAN
    @omerrocalan
    ·
    2s
    23 Ekim tarihinde İmralı Ada Hapishanesi’de Sayın Öcalan ile görüşme gerçekleştirdim.

Bu ziyaret aile görüşmesi kapsamında gerçekleşti. Sayın Öcalan görüşmede genel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kamuoyuna şu mesajın iletilmesini istedi: “Tecrit devam
    Daha fazla göster

bizde Bahçeli konuştu yandaş yorumcular hemen neyi anladılarda yorumluyorlar diye bakarken kokusu yavaş yavaş çıkıyor.
    Türkiye içinde silahlı süreç çukur_hendekte final etti, artık silahla sağlayacakları bir alanları kalmadı, bu nedenle bunların önü türlü süslemelerle bizzat meclisi oluşturan siyasi partiler ce açılmaya çalışılıyor, Anayasa mahkemesinin türlü bahaneler öne sürerek bu partiyi kapatmayışından belliydi zaten,..
    Yani Türkiye içine artık silahla sızamayanlar silahtan daha tehlikeli bir güç olan siyasetle sızmaya başlayacaklar,..bunun önü meclisçe açılmaya çalışılıyor,...
    ilk açılımında ana düşüncesi silahı bırakın gelin siyaset yapın düşüncesiydi,...
    huylular huylarından vaz geçmiyor ve topyekünler,..
    Kılıçdaroğlunun bunları her defasında yaşatması en büyük hataydı,..bilerek yaptığını düşünüyorum, aynı zamanda bebecan, davutoğlu ve karamolla madalyonun diğer yüzü,..bu da Kılıçdaroğlunun bilerek hatasıydı,..
    Cehepenin bu siyasi hataları akepe ile tekrar buluştu,...ve ramazan ayında meclis başkanınca bu işe ilk start verildi,..
    neresinden bakarsak bakalım bu iş cehepe ve akepe harmanıdır,..özgür özelin yükselttiği el kılıçdaroğlundan devamdır,..
    cehepe yönetimi devrim rotasında değildir,...oysa bu aşamada cehepe, Türkiye cumhuriyetini ve Türk Milletini savunabilecek yegane güçken hem Kılıçdaroğlu hemde devamında çaycı özgür bundan çok uzaktır,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 243/1000 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •