Originally Posted by
uzunvade87
Yahudiler arsa mı alıyor?Şirket mi kuruyor?
Arsa riskleri barındırır.
Büyük araziyi tek parcada almak ister imar riskleri vardır ranta kurban gitmek vardır vs vs (rant derken imar ve değerli oldugunda değerinden asagıya malın istenmesi vs akla gelmeyecek bir sürü dert.)
İyi hisse candır.
Arsa ve emlaktan çektiğimizi hiçbir şeyden çekmedik.
İnşaat yapım işi ayrı dert iyi ekmeğini yedi bu ülkede işi yapan ama işi layıgıyla yapan insanlar çok strest yaşadı.
Ama arsa getirisi bakımından söylediğiniz cepheden bakınca borsayla yarışır.
Şirketlerin de risklerini getirilerini planlarını takip etmek gerekir.
Hayat zor.
Türkiye de enflasyon günlük kararlar yatırım riskleri global gidişat her şey risk…Ve hepsi yatırımcı dışında faktörler.
Piyasa çok sığ bu da büyük paralar için risk.
Gelişmenin de önünde engel.
Ytd
DOSTUM SEN ALINTI YAPMDAN ÖNCE TÜM HESPLAMALARI YENİDEN KONTROL EDEREK TÜM HATALARI DÜZELTTİM 2023 ve 2024 ü dahil edip güncelledim SON ŞEKLİ YUKARDAKİ İLK MESAJIMDAKİ GİBİDİR :D Gerçekten arsa ve gayrimenkul bistle yarışabilecek tek enstrüman gibi duruyor....Arsa bir gerçeklik gayrimenkule göre daha avantajlı tek dezavantajı nakte dönmenin zman alması....sağlam hisseleri düşündüğümüzde egeen gibi bir dönem yıldızı parlayıp iyi büyüyen hisseleri dışarda bıraktığımızda bistle yarışacak tek yatırım bence
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri