Belli rallinin gelişi.. [emoji23]0.80 bırakın..0.45 altı olmasın diye..yağmur duasına çıkın..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belli rallinin gelişi.. [emoji23]0.80 bırakın..0.45 altı olmasın diye..yağmur duasına çıkın..
Birisi twiterda 3 gün önce şöyle paylaşım yapmış
MK efendi alıyorsa düşecektir bu
https://x.com/sercanezgi4/status/184...d8F2ZUHt93mWtw
Benim fikrime görede patron ne istiyorsa o olur keşke temel yada teknik çalışsa ama bu hissede çok zor.Geçen hafta perşembe temettü verdi sabah patron hisse alım haberi geldi borsa yüzde 2 ye yakın arttı global 0.9 cuma borsa 0.5 arttı global 1.3 eksi gitti. Bu sabah patron hisse alım haberi geldi anlık borsa 0.35 artı global 1.6 eksi.
Sayın clastobar, bunlar küçük oyunlar, grafiğe günlük bakanları 3 -5 kuruşa tamah edenleri bence oyalama bezdirme oyunları… hedef 9 dolar ve buna inanıyorsak açıkçası ben bu fiyatlarda aşağı basmış veya temettü vermiş düşürmüş şelale gibi fiyatı bakmıyorum.. ciddi ciddi diyorum önemli olan 2 yıl sonra ne olacağı..
THY de zamanın da 7 tl iken pahalımı hesapları yapan şimdi 500 TL hedefleri veriyor.. ama 7 tl iken nerdeydin derler işte ben size bugünden diyorum 2 yıl sonraya bakmak lazım ben belli bi lot sayıma eriştim ve kapattım artık…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam neye göre 9$..??daha 50 sente geçemiyor.. mk.9 $olcak kağıdı burdan mallandırır mı? buzat yılların borsacısı..çoktan geleceği satın almıştı..oda günlük ekmeğinin peşinde..tahtacıyla birlikte tabii..o hedefler çok zor imkansıza yakın inşallah yanılırım..thy mukayese çok yanlış..hayırlısı tabii
Bu unsali kim.
Olumsuzluk yayıyor topiğe.
Tanıyan var mı?
Sn.filozof..Arkdaşlara sormana gerek yok.çekinme ..bana sor burdayım..tanışmak istiyorsan randevu alman lazım[emoji23]işin şakası..olumsuzluk algısı hissediyorsan o senin sorunun..düşünceleri yazarken sana soracak değilim..olumlu düşüncelerin varsa yaz da..biz faydanalanalım mesala nasıl 9 $ olacak..bol kazançlar..
Yer İmleri