Sayfa 311/1000 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...51495&page=341

ilk alım yaptığım gün 4 kasım 2021. o gün ölmüş topiği tt idi. vs vs bugüne geldik.

çok emin olamadım. yapamazlar dedim ama ekonomist reisler yapınca ben de italyanca aksanımla ekonomi sizin olsun ekonomiyi sittiretto diyip finansa döndüm.

şu anda hiç pişmanlık yok
    Senden kalan tek anı bu...> (KAPICI)..
    Ne kadar güzeldi O günler......

https://www.hisse.net/topluluk/showt...51495&page=341

Nostaljik Devrim Anı

https://www.youtube.com/watch?v=oIVKMNfmF2Y
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Dost tayfamdasın diyorum ...tayfa ne demek denir ,,

halk ağzından
    aynı işi yapan topluluk.

...

abi beni niye almıyorsun tayfaya denir ..

Alıyorum ...bi ton laf

Neysen bi ...Boâz Middle...e akalım bakalım...

https://www.boaz.com.tr/tr/middle.html

https://www.youtube.com/watch?v=QsMygjbJ7q8
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    MiLGEM Projesi'nde bugün gelinen durum itibarı ile gemi inşa ve donatımında kullanılan malzeme, cihaz ve sistemler değer olarak %70 oranında yerli sanayi imkânları ile karşılanırken, bu oran kalem bazında %80 dolaylarındadır. Küçük boyutlu alımlar için 212 firma ile çalışmalar yürütülerek, hizmet ve materyal tedariki konusunda özel sektör sanayicisi ile toplam 75 firma ile ana sözleşme yapılmış ve yaklaşık 9200 kalem malzeme tedarik edilmiştir.
    e yani eleştiriyormuyuz hayır, kötümü elbette değil, iyiye iyi, kötüye kötüye,..eğriye eğri, doğruya doğru,...rahmetli Deniz Kuvvetleri Komutanı Güven Erkayanın büyük emekleri vardı MİLGEM in dününde, bu proje sahiplenildi sonuç verdi,...
    işte korevetle başlanıldı, fırkateynle konsept devam ediyor, oradan Hava Savunma Muhribi derken bu bölüm iyi gidiyor,..
    mesela Hava Savunma Muhribi yapıldığında ancak o şekilde İngiltere, İtalya, Fransa, ABD, Japonya, Güney Kore, İspanya, Rusya , Çin o lige dahil olabileceğiz, tabi sadece tekne olarak bu olmamalı,....silah olarak ta,..oradada yol alınıyor,..madenlerde bu şekilde olsa fenamı olur,..

düşünebiliyormusun sadece o lige çıkabilmemize işte 2028 diyorlar daha 4 senemiz var,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    abi o geçen şıport salonunda yandan bakışıp tavladığın kızın adı ebrumuydu
    ben şaka yaptığını düşünmüştüm (sonrasında palacığımdan mesaj falan deyince, kafandan birşey kurguluyorsun gibi olmuştu )

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Dost tayfamdasın diyorum ...tayfa ne demek denir ,,

halk ağzından
    aynı işi yapan topluluk.
    ...

abi beni niye almıyorsun tayfaya denir ..

Alıyorum ...bi ton laf

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...92#post6917392

İnanki ben de artık anlamlandıramıyorum artık

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    Çıtak onu demiyor,

sözün gelimi,

MİLGEM(Milli Gemi diyorsun), MMU (Milli Muharip Uçak diyorsun, Milli Maden niye diyemiyorsun, bunu söylüyor,..
    Oysa Akdenizde gücün yetse Hidro Karbon için savaşacaksın,..Akdenizde bu geçerliyken Anadoluda niye geçerli değil demek istiyor,
    Yabancının götürdüğünun varisinden devlet araya girip alabiliyormu diyor, misal,....
    ya da Maden yasalarının değişimi için kaç kere yabancı baskısı yaşadı bu ülke bir başka açıdan,...
    Tütün ve Şeker daha dün olanlar,..Çıtak bu açıdan yaklaşıyor bence,..

elbette özelleşelim ama talan başka bir dünya
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    e yani eleştiriyormuyuz hayır, kötümü elbette değil, iyiye iyi, kötüye kötüye,..eğriye eğri, doğruya doğru,...rahmetli Deniz Kuvvetleri Komutanı Güven Erkayanın büyük emekleri vardı MİLGEM in dününde, bu proje sahiplenildi sonuç verdi,...
    işte korevetle başlanıldı, fırkateynle konsept devam ediyor, oradan Hava Savunma Muhribi derken bu bölüm iyi gidiyor,..
    mesela Hava Savunma Muhribi yapıldığında ancak o şekilde İngiltere, İtalya, Fransa, ABD, Japonya, Güney Kore, İspanya, Rusya , Çin o lige dahil olabileceğiz, tabi sadece tekne olarak bu olmamalı,....silah olarak ta,..oradada yol alınıyor,..madenlerde bu şekilde olsa fenamı olur,..

düşünebiliyormusun sadece o lige çıkabilmemize işte 2028 diyorlar daha 4 senemiz var,...
    Ben devlet hakkında yazıyorum, bazı arkadaşlar siyasi parti üzerinden yazıyor,sizde Çıtak üzerinden yazıyorsunuz.(yukarıda yazdığınız gibi)

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Ben devlet hakkında yazıyorum, bazı arkadaşlar siyasi parti üzerinden yazıyor,sizde Çıtak üzerinden yazıyorsunuz.(yukarıda yazdığınız gibi)
    Bkz: Parti Devleti

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Bkz: Parti Devleti
    Bu her dönem vardı, güncelde de var olduğunu biliyoruz..
    Örnek: Bknz.TÜSİAD ve bazı devlet kurumlarının erki elinde tuttukları dönem.

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    sıkıntı yok
    ben dost kim düşman kim bilirim
    düşmanlarım; benim adımı ağzına almaz, bende onların

Sayfa 311/1000 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •