Bu adamları ciddiye alan varsa...
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Chp li Ahmet Özer'e tutuklama talebiyle sevk edildi
Originally Posted by EMLAK yok ben kurşun döküp üfürüyorum genelikle... senin elinden bu gelir anca zaten .... REENKARNASYON varmı ? (video koma izleyemem, ya var di, ya yok )
Originally Posted by EMLAK yok ben kurşun döküp üfürüyorum genelikle... senin elinden bu gelir anca zaten .... nefesim kuvvetli diyorsun yani iyi bakalım dök kurşunuda nazar çıksın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Chp li Ahmet Özer'e tutuklama talebiyle sevk edildi suçu ne ? neden tutuklanıyor ? bu adam... kısa cevap please oha terör örgütü üyeliği imiş PKK mı ?
Originally Posted by çıtak REENKARNASYON varmı ? (video koma izleyemem, ya var di, ya yok ) ruhlar arası trade imkanı bulunmamaktadır...
Originally Posted by çıtak REENKARNASYON varmı ? (video koma izleyemem, ya var di, ya yok ) Bugün yayınladın ya bidene reenkarnasyonu ispat videosu
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by sindoma53 nefesim kuvvetli diyorsun yani iyi bakalım dök kurşunuda nazar çıksın adamın içine otobüs girmiş sindo... kurşunlan falan çıkmaz bu. cübbeli ahmet hocanın şöyle güzeeel bi üflemesi lazım bunu.
Forum Rules
Yer İmleri