tokatlý geçen sene kasýmdan bu yana dokunmadýgým altýnlar var...
tam bir sene oldu...
sindoma topik geberik olur herkesi kaçýrdýlar piyasadan...
birde vade sonu aðzýyla kuþ tutsa kimse girmez...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Valla 4-5 aydýr ayný þeyleri hem teknik olarak graflarda hem temel hikaye olarak belirttim burada ama hala bir kesim uçucaz kaçýcaz kafasýnda soruyorsun neyle uçucaz temel hikayen ne faiz indirimi diyor .4 kasým enflasyon verisi açýklanacak beklentim 2.50-2.60 lar 2 nin altýna gelmeden hatta 2 ay üst üste böyle bir sistem takibi yapýlacaðýný merkez bankasý yöneticileri konuþma aralarýnda geçirdiler buna uyarlarsa.Þimþek sabah akþam piyasaya katalizör olsun diye enflasyonda kötü geride kaldý diyor kendisine pazara ve marketlere çýkmasýný tavsiye ederim , yabancý yatýrýmcýlar bize gelecekmiþ öyle tweteleride var.Öncelikle Adalet,güven,doðru piyasa olmadan kimse gelmez , düzelen rezervleri örnek veriyorlar herkesin elinin altýnda internet mevcut bu para yatýrým olarak gelmemiþ kabul etmedikleri carry trade ile gelmiþ , sene baþý piyasa fonlarý 5 milyar dolardý þimdi 30 milyar dolar kendimde 4 aydan fazla oradayým piyasada olan çoðu büyük balinalar orada sahaya bizleri onlarý hedge fon çekmek istiyorlarsa gerçek analamda hikaye gerekli 2.50 den V.F devreye sokarak belli tahtalarý alarak yukarý yapýlan sýçramalarla bu iþ olmaz , dolar bazlý bana göre bu bilançolar bu ekonomik durumla hala pahalýyýz .Herþey ellerinde bam bam götürsünler yukarý
2.50 den alan V.F bile dün malý sattý devamlýlýðý yok vade sonu ben geçen haftada belirttim hala teknik olarak aþaðý fiyatlamanýn devam ettiðini düþünüyorum.
16.00 da Özgür Özel konuþmasý varmýþ iç siyasette bu konuþmayla ýsýnýr mý bakýcaz 2025 birilerinin twete atarak güzelleme yaptýðý gibi olma ihtimali zor bana göre kamuda tasarruf olmadýðý sürece bu iþ sadece sözlü yönlerdirmeyle olmaz yok 2.yarý daha güzel olacak diye diye gider.2025 hem dünya hem bizim açýmýzdan karýþýk olacaðýný düþünüyorum özellikle Trump seçilirse.
Günaydýn mecliste konuþacasýcýlar bol kazançlar
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
hayýrlý perþembeler
Yer Ýmleri