Sayfa 746/998 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

800 Milyarı yani neredeyse tamamı batmış.

Aç bir tane petrol dağıtım şirketi piyasadan ucuza akaryakıt sat, vergiyi cebe at git kar etmeye bile gerek yok.
    Açalım abi. Kaya petrol tesisleri. Sonra ver elini maldivler. Ticarî zekân kendini hemen farkettiriyor. Bende ortak olabilirim. Yüzde sıfır nokta bilmem kaç ile. Bana kısaca yoksul diyebilirsin. 😟

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Açalım abi. Kaya petrol tesisleri. Sonra ver elini maldivler. Ticarî zekân kendini hemen farkettiriyor. Bende ortak olabilirim. Yüzde sıfır nokta bilmem kaç ile. Bana kısaca yoksul diyebilirsin. ��

Siz bu işi bilmiyorsunuz zaten tesise gerek yok, sanayide bir dükkana KAYA PETROL DAĞITIM PAZARLAMA ŞTİ. yazılı bir levha, 5 tane de kiralık tanker 26 milyon gaymelik dağıtıcı teminat mektubu veya bono teminatı yakacağız bu parayı zaten, ne çarparsak kar 1.5 milyar gayme bekliyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Seçim anket sonuçlarına bakılınca % 30 IQ 70 civarıdır, geri kalanlarla ortalama IQ 89 çıkıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Hükümet STOPAJA da ZAM YAPMIŞ.

Anlamı FAİZİ GİZLİ 2.5 puan aşağı çektiler.

TABELA FAİZİ yüzde 50 olsa da HİSSEDİLEN FAİZ ARTIK YÜZDE 45 OLDU. (Çok düşük tekliflerle Artık 6 aydan daha çok mevduat yapılamadığından)

Geçmiş olsun.

Bu hamle ile S&P den bugün bir not artışı gelir.
    Bu stopaj yabancılara da var mıdır?

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Siz bu işi bilmiyorsunuz zaten tesise gerek yok, sanayide bir dükkana KAYA PETROL DAĞITIM PAZARLAMA ŞTİ. yazılı bir levha, 5 tane de kiralık tanker 26 milyon gaymelik dağıtıcı teminat mektubu veya bono teminatı yakacağız bu parayı zaten, ne çarparsak kar 1.5 milyar gayme bekliyorum.
    neden ortak oldum anlamışsınızdır. ha bu gece nelere fiyat güncellemesi gelecek. ben süt ürünleri diyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Bu stopaj yabancılara da var mıdır?
    Mobil yazılımında olduğunu zannetmiyorum.

Belki KDV iadesindeki gibi olabilir diyeceğim de, TL faiz kazanıp vergi verilmeyeceği bana mantıklı gelmedi. Bankaya sormak lazım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amed abi, senin gibi g.tün teki sallamış işte, milletvekili maaşı 170 bin gayme bu ülkede.

THY'de kabin memuru maaşı 2024

Bunu Google amcaya yapıştır yeter.

8. Cumhurbaşkanı, Esenyurt konuşması nedeniyle İmamoğlu ve Ozel'e dava açmış. (Hemi de 1 milyon TL.)

Sayfa 746/998 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •