Sayfa 333/660 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Her çeyrek için DOLAR bazında hasılatı gösteren tablo var mı kimsede?

Logologoda kesin vardır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Gensler sevinebilirler ucus ucus biriktirecekler emeklilik icin...

Bu firsat her zaman gelmez..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Her çeyrek için DOLAR bazında hasılatı gösteren tablo var mı kimsede?

Logologoda kesin vardır
    Enflasyon muhasebesi oncesi rakamlari kastediyorum

Internetten bakinca eski tablolari hep guncellenmis goruyoruz, yaniltiyor

4. bilanço hisse net için beklendiği gibi ama aracı kurumlar için beklentilerinin üstünde bu durum hisse net tahmin başarısını gösterdiği gibi aracı kurumalrın beceriksizliğini de gösterir, tEK DİŞE DOKUNUR TAHMİN AK YATIRIMDANDI GARANTİ VS RESMEN BATIRDI...(tabi enflasyon düzeltmeli hale göre ) özür dileyerek söylüyorum bu aracı kurumaların GEREK TAHMİNLERİNDE GEREKSE projeksiyonlarında ve GELECEĞE DÖNÜK öngörülerinde gerek iyimser yönden gerekse kötümser yönden aporlarında z..ıçma halinde olmalarına karşılık her zaman bir bahaneleri vardır, bu projeksiyonların ve gelecek öngörülerinin cazibesine hemen kapılmamak gerek eleştiriel bir süzgeçten geçrimek gerek projeksiyonları ve öngörüleri.... sonuç olarak FROTO'nun artık 4. çeyrek harikalar yaratması gerek 40-60 arası HBK ile... yoksa... yoksası herkes uzun vadeci olur isteyerek ya da istemeyerek :D tabi bence kötü bir şey değil saçma sapan bir kağıt yerine froto beklemek ytd
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Enflasyon muhasebesi oncesi rakamlari kastediyorum

Internetten bakinca eski tablolari hep guncellenmis goruyoruz, yaniltiyor
    iş ayatırımda enflasyon düzeltmesi olmamış halleri var bunu anlamak için fintables enflasyoın düzeltmeli tablolarla iş yatırımı karşılaştırarak bulabilirz, dolar bazına gelince yöntem şu atıyorum ilk çeyrek için kar ve satışı ocak-şubat-mart aylarının dolar kuru ortalmasına bölmek gerek bu şekilde bulunur
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    bilanço hisse net için beklendiği gibi ama aracı kurumlar için beklentilerinin üstünde bu durum hisse net tahmin başarısını gösterdiği gibi aracı kurumalrın beceriksizliğini de gösterir, tEK DİŞE DOKUNUR TAHMİN AK YATIRIMDANDI GARANTİ VS RESMEN BATIRDI...(tabi enflasyon düzeltmeli hale göre ) özür dileyerek söylüyorum bu aracı kurumaların GEREK TAHMİNLERİNDE GEREKSE projeksiyonlarında ve GELECEĞE DÖNÜK öngörülerinde gerek iyimser yönden gerekse kötümser yönden aporlarında z..ıçma halinde olmalarına karşılık her zaman bir bahaneleri vardır, bu projeksiyonların ve gelecek öngörülerinin cazibesine hemen kapılmamak gerek eleştiriel bir süzgeçten geçrimek gerek projeksiyonları ve öngörüleri.... sonuç olarak FROTO'nun artık 4. çeyrek harikalar yaratması gerek 40-60 arası HBK ile... yoksa... yoksası herkes uzun vadeci olur isteyerek ya da istemeyerek :D tabi bence kötü bir şey değil saçma sapan bir kağıt yerine froto beklemek ytd
    Analistler maaşlı çalışan hisse nettekiler kendi paralarını sermayelerini çoğaltmaya çalışıyor.
    Daha dikkatli davranıyorlar.
    Vehbi Koç un dediği gibi adam idare etmekten çektiğimi hiçbir şeyden çekmedim.
    Analistler fabrikayı ayrıntılı gezmemişlerdir bile.
    Ytd

7. son kaç yılın lazım verielri kontrol etmek şartıyla chek in yapın son 3 yıl çeyrekleri akşam finnetten bakarım ama enflasyon düzeltmeli mi değil mi bilmiyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    bilanço hisse net için beklendiği gibi ama aracı kurumlar için beklentilerinin üstünde bu durum hisse net tahmin başarısını gösterdiği gibi aracı kurumalrın beceriksizliğini de gösterir, tEK DİŞE DOKUNUR TAHMİN AK YATIRIMDANDI GARANTİ VS RESMEN BATIRDI...(tabi enflasyon düzeltmeli hale göre ) özür dileyerek söylüyorum bu aracı kurumaların GEREK TAHMİNLERİNDE GEREKSE projeksiyonlarında ve GELECEĞE DÖNÜK öngörülerinde gerek iyimser yönden gerekse kötümser yönden aporlarında z..ıçma halinde olmalarına karşılık her zaman bir bahaneleri vardır, bu projeksiyonların ve gelecek öngörülerinin cazibesine hemen kapılmamak gerek eleştiriel bir süzgeçten geçrimek gerek projeksiyonları ve öngörüleri.... sonuç olarak FROTO'nun artık 4. çeyrek harikalar yaratması gerek 40-60 arası HBK ile... yoksa... yoksası herkes uzun vadeci olur isteyerek ya da istemeyerek :D tabi bence kötü bir şey değil saçma sapan bir kağıt yerine froto beklemek ytd
    Zaten bekliyoruz, cok da seetmemek lazim..

Bana baksin, iyi yasatsin, ahtapotumu, kalamarimi rakimi alsin, yilda 2-3 kere yurtdisinda tatil yaptirsin yeter....
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 333/660 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •