Sayfa 505/529 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    Merkezi Kayıt İstanbul’un son duyurusunda, (CANTE) paylarının yeniden borsada iÅŸlem gören tipe dönüştürülmesi gündeme geldi. Sermaye Piyasası Kurulu’nun yeni düzenlemeleri doÄŸrultusunda yapılan bu dönüşüm iÅŸlemi, payların tekrar borsada iÅŸlem görebilmesini saÄŸlamak amacı taşıyor. Ancak yatırımcılar, halka açık bir ÅŸirketin kaç kez halka arz edilebileceÄŸini sorguluyor ve bu sürecin piyasa güvenini sarsabileceÄŸine dikkat çekiyor.

CANTE’nin daha önce de halka arz edilmesine raÄŸmen, payların tekrar iÅŸlem gören tipe dönüştürülmesi, yatırımcılar arasında “Bir ÅŸirket kaç kez halka arz edilir?” sorusunu gündeme taşıdı. Birçok yatırımcı, bu tür dönüşüm iÅŸlemlerinin, halka arz sürecinin sürekli tekrarlanıyormuÅŸ gibi algılanmasına neden olduÄŸunu belirterek, ÅŸirketlerin yatırımcı güvenini zedeleyen bu tür iÅŸlemleri ÅŸeffaf bir ÅŸekilde yönetmeleri gerektiÄŸini vurguluyor.

Duyurunun Öne Çıkan Detayları:

â€Â¢ Åžirket: CANTE )
    â€Â¢ Nominal Tutar: 149.235.132,00 TL
    â€Â¢ Dönüşüm İşlemi: Foneva Portföy Yönetimi A.Åž. adına
    â€Â¢ DiÄŸer Dönüşüme Giren Åžirketler: Garanti BBVA, İşbir Holding, Kayseri Åžeker, Suwen
    Yatırımcılar, halka açık şirketlerin likidite sağlama amacıyla borsada sürekli dönüşüm ve arz işlemlerine başvurmasının piyasa üzerinde güven sorunlarına yol açabileceği görüşünde. CANTE gibi şirketlerin tekrar eden halka arz süreçleri, piyasa aktörleri arasında tartışma konusu olmaya devam ediyor.
    Bu RE-PİE Yarırım ve FONEVA, PARDUS PORTFÖY 28.06.2024 tarihinde 2,00 TL fiyattan bu hisseleri almışlardı.
    Bunu not olarak düşmüş olalım.
    Selamlar

2. operasyonun taşeronları: kendilerini ve vurgunu gizlemek zorunda bile hissetmiyorlar..mahalle bakkalı bile toptancısını dolandırmak istese daha organize davranır.ama patron ve adamları spk yı içeriden kuşatmış olmalılarki oldukça rahatlar..şikayet edelim yinede .

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bu RE-PİE Yarırım ve FONEVA, PARDUS PORTFÖY 28.06.2024 tarihinde 2,00 TL fiyattan bu hisseleri almışlardı.
    Selamlar
    evet sn egeduk ...operasyonun taşeronları: kendilerini ve vurgunu gizlemek zorunda bile hissetmiyorlar..mahalle bakkalı bile toptancısını dolandırmak istese daha organize davranır.ama patron ve adamları spk yı içeriden kuşatmış olmalılarki oldukça rahatlar..şikayet edelim .duran timsah çanta olur ...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Selamlar
    2,00 den aldıklarımı 1,40 dan sattım %42 zarar ettim bu çok güzel.
    doyamadım bi da alacam bi da zararına satacam diyor olabilir.
    kemal sunal da izmit pişmaniyesi sattı .
    kandırdım enayileri demişti.
    dünya boş değil.

5. patronla anlaşıp 0 maliyetlli lotları tahtada dağıtıyorlar işte.kerhaneci portföy diyelim fon falan degil bunlar..yalnız bu kez bu lotları yedirmek için tahtayı 1 lere kadar çekmeleri lazım ,alıcı yok ..

patronla anlaşıp 0 maliyetlli lotları tahtada dağıtıyorlar işte.kerhaneci portföy diyelim fon falan degil bunlar..yalnız bu kez bu lotları yedirmek için tahtayı 1 lere kadar çekmeleri lazım ,alıcı yok ..
    yedirmeyle falan uğraşacaklarını sanmıyorum. satılabilir hale geldi. ne zaman isterlerse o zaman satarlar. bu fiyatlardan birbirlerinie tahtada satsalar bile, hiç kimse cesaret edip alış giremez. kaç aydır. bunu yapmıyorlar mı zaten

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    yedirmeyle falan uğraşacaklarını sanmıyorum. satılabilir hale geldi. ne zaman isterlerse o zaman satarlar. bu fiyatlardan birbirlerinie tahtada satsalar bile, hiç kimse cesaret edip alış giremez. kaç aydır. bunu yapmıyorlar mı zaten
    haklısınız hocam.ama bedava kredinin çok degerli olduğu zamanlar ,nakit çok degerli ,bekleyeceklerini sanmıyorum ,venezuella ile ilgili bir kaç kap gönderip şanslarını hemen deneyeceklerini düşünüyorum.tahtadaki fiyat umurlarında degil zaten..baksanıza endex 2 bin yukarıda 1.45 e bile nazlanıyor ,zikini kaldırmış bekliyor..
    tacirler 1.75 e kaldırdığında portfoyü boşaltıp çıkmak vardı.ne hisseleri kaçırdık.aefes 175,astor 65 ,lere degdi vs vs..

haklısınız hocam.ama bedava kredinin çok degerli olduğu zamanlar ,nakit çok degerli ,bekleyeceklerini sanmıyorum ,venezuella ile ilgili bir kaç kap gönderip şanslarını hemen deneyeceklerini düşünüyorum.tahtadaki fiyat umurlarında degil zaten..baksanıza endex 2 bin yukarıda 1.45 e bile nazlanıyor ,zikini kaldırmış bekliyor..
    tacirler 1.75 e kaldırdığında portfoyü boşaltıp çıkmak vardı.ne hisseleri kaçırdık.aefes 175,astor 65 ,lere degdi vs vs..
    nakit hala çok kıymetli. benim 14 aydır mevduat faizi zararım milyonu geçti. 1milyar lotun faiz geliri de tahtacının sırtında %100 kazansa kurtarmaz. bunlar borsanın kitabını yazmış çocuklar vardır bi bildikleri. bugüne kadar bekleyenler bence borsadan para kazanmayı hakediyorlar. daha doğrusu en az tahtacı kadar hakediyoruz. tahtacının sırtından hiç inmedim. devam. 2025 sonuna kadar 100 bin lotum kalırsa onuda satmayacağım. hiç satmayacağım.

Sayfa 505/529 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •