Sayfa 486/1000 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Viop LX

1. karaduman ,

birde buradan bak aylık baktığında bunun düzeltme yer açma olduğunu görürsün aylıkta en fazla 45-50 arasında kanal çalışması yapar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. o benim işim değil..ben resim çekerim..figüranlar yerleşir ben çekerim..
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Nacizane bir soru. RSI indikatörü ne gibi inputlar veriler sonucu oluşuyor acaba.Açıklayabilir misiniz ? 30 deniyor 50 oluyor falan neye göre nasıl hesaplanıyor. İndikatör bakanlar için sorum aslında genelde.

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    o benim işim değil..ben resim çekerim..figüranlar yerleşir ben çekerim..
    Peki genele soruyorum . İndikatörlerin içeriği nelerdir . Nasıl düşer neden çıkar. Endeks çıkarken bir indikatör neden ve ne şekilde düşer. Bu düşüşü tetikleyen şeyler nelerdir. ? Bilen eden ?

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Şimdi Kürtçe alfabede olup Türkçe alfabede olmayan harfleri yazıyoruz: X, W, Q, Ê, Û (x, w, q, ê,û).

hadi hayırlı olsun biz burda armudun sapı üzümün çöpü derken bunlarda alfabeye girmiş
    İlk okuğumda, ben de "haydaaaa!!!" demiştim ama...

"Türkiye ve Azerbaycan'da mevcut alfabede bir değişiklik olmayacak. Diğer lehçelerle ortak olan 29 harfi kullanmaya devam edeceğiz."

https://www.trthaber.com/haber/gunde...mi-877750.html

Tabi mevcut iktidarın herhangi bir şey üzerinde; "Dilimize, kültürümüze, toplumumuza etkisi konusunda düşündüğü, yararımızı gözettiği" hususunda benim de şüphelerim var.
    "Yaptıklarını yapacaklarının teminatı" olarak alırsak...
    İnsan bir irkilmiyor değil.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. ben size en iyisi 1998 ve 2008 deki yapıyı vereyim..

yahu dipten kalkmaya çalışıyor. daha ne yapsın? nasıl bir grafik çizsin?

10-20 yılda bir olan buhranlar yine tekrarlanır, büyük bir V ile reset de atabilir. o ayrı.

bu ihtimali sürekli düşünen adamın zaten viopla işi olmamalı. borsaya da mesafeli olmalı.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Peki genele soruyorum . İndikatörlerin içeriği nelerdir . Nasıl düşer neden çıkar. Endeks çıkarken bir indikatör neden ve ne şekilde düşer. Bu düşüşü tetikleyen şeyler nelerdir. ? Bilen eden ?
    On balance volume gibi hacim vb. türevli göstergeleri vb. dışarıda tutarsak...
    Hepsinin temeli fiyat ve fiyatın çeşitli türevleridir... Bence...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Arz talep olayıdır.
    2008-1994 deki sistemle şimdiki sistem aynı değil.
    en basidi Trump seçildi ABD fazla fiyatladık RSI 240-günlük,saatlik yukarı arz talep=makina =fiyat
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 486/1000 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •