Sayfa 26/852 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 201 - 208 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Bu arkadas boyle yazdiysa bu film bitmistit

Alıntı Originally Posted by ozco Yazıyı Oku
    tuncay amca ve saz arkadaşları 1,97 den ellerine verdiğim malı 13 kademe aşğıdan 1,84 ten bana geri verdiler ya la...kipa bunu hep yapıyor ama bu defa hakkatten kıllandım ,sen bir gün önce tavan yaptığın kağıdı 24 kademe aşı sal bu akıl karı değil ,bu defa niyetleri kötü gibi ama ben yinede yarın ve sonraki günler 2,17 den tuncay amca ve saz arkadaşlarının eline malı verme umudunu taşıyacağım...

" fitrat "
    " mukadderat "
    " nasipse olur inşallah "
    " tamamen duygusal "
    En biri asusuzde 1950 den sattim 1870 geri aldim deyip guluyodu 1809 kapati

2. Alan ve tera ki tera zararina asla satmaz niye zararina verdi cikti onlar salakmi

3. Aracı kurum raporlarına bakıyorum tüm raporlar komedi......

Tesco dünya devi bunca büyük varlığı 190 milyona satacak kadar da salakmı......

Adama sadece çiğli AVM sinin çıplak arsasını 190 milyona vermezler...

Oysa yayınlanan raporlar ne diyor 190 milyona alındı diyor.... Sanki iş bitti......

Yemezler hayvan terli.........

4.  Alıntı Originally Posted by Dobracı Yazıyı Oku
    Aracı kurum raporlarına bakıyorum tüm raporlar komedi......

Oysa yayınlanan raporlar ne diyor 190 milyona alındı diyor.... Sanki iş bitti......

ama görünen o ki bu bilgilerin dışında sistem tıkır tıkır işliyor çarklar ky yi yiyor bitiriyor

5.  Alıntı Originally Posted by Dobracı Yazıyı Oku
    Aracı kurum raporlarına bakıyorum tüm raporlar komedi......

Ayrıca şu varki yabancılar başka amaçlar için salakca bu tarz işlemler yapabiliyorlar.Çalıştığım yabancı bir firma arsalarını %50 yarı fiyatına nakit sıkıntısından dolayı satmıştı.1 yıl beklese %50 daha fazlasına satacağı bir arsaydı. Faturasını gözümle gördüm. 20 trilyonluk arazi 10 trilyona çabuk satılsın diye verilmişti

6. burdan tavana kalkarsa güzel olur

7.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    burdan tavana kalkarsa güzel olur
    Tavana felan kalkmaz burada beklentiyi yukarı yönlü gösterip mal veriyorlar portfoyu boşalttım 1,65 tekrar alıcıyım

Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    burdan tavana kalkarsa güzel olur
    hayaller paris

Sayfa 26/852 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •