Sayfa 25/852 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 193 - 200 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. alanla teranın anahtarını fena almıslarrrrrrrr

2.  Alıntı Originally Posted by emin Yazıyı Oku
    1.15 lerden bugüne bu satış satın alındı. Bu kadar kazanç diyen için iyi para..He sizin beklentiniz en yüksek 5- 6 lı fiyatlarsa tamam o zaman..
    Arkadaş güzel özetlemiş usta olmasam da borsada beklentilerin satın alındığını gerçekleşince satıldığını bilirim istisna durumlar farklı olabilir ama kağıt ikiye katlamış nurdan girmek tabiki iş değil

3.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Arkadaş güzel özetlemiş usta olmasam da borsada beklentilerin satın alındığını gerçekleşince satıldığını bilirim istisna durumlar farklı olabilir ama kağıt ikiye katlamış nurdan girmek tabiki iş değil
    Ya kardesim yorulmadinmi butun gun olumsuzluk pompalamayA.madem hissen yok stres yapma rahat ol.xx binlot
    maliyet 1xx asla 2xx den asagi bende hisse yok..burasi patagonya degil.spk bu satista ky yi magdur ederse bu riskide aldim zaten.risksiz kazanc yok

4.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    alanla teranın anahtarını fena almıslarrrrrrrr
    Yarın kimlerin anahtarını alırlar sence başkan

5.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Ya kardesim yorulmadinmi butun gun olumsuzluk pompalamayA.madem hissen yok stres yapma rahat ol.xx binlot
    maliyet 1xx asla 2xx den asagi bende hisse yok..burasi patagonya degil.spk bu satista ky yi magdur ederse bu riskide aldim zaten.risksiz kazanc yok
    Yorulmadım bende enerji çok zaten zarardayım germe beni hadi uza

6.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    İnşallah yarın biraz artı yaparda biraz normale döneriz hissem var satış yazdım nasıl olduysa gitmedi birbirimizi germeye gerek yok kimse kimseden akıl almaz herkes bildiğini yapar

7. tuncay amca ve saz arkadaşları 1,97 den ellerine verdiğim malı 13 kademe aşğıdan 1,84 ten bana geri verdiler ya la...kipa bunu hep yapıyor ama bu defa hakkatten kıllandım ,sen bir gün önce tavan yaptığın kağıdı 24 kademe aşı sal bu akıl karı değil ,bu defa niyetleri kötü gibi ama ben yinede yarın ve sonraki günler 2,17 den tuncay amca ve saz arkadaşlarının eline malı verme umudunu taşıyacağım...

" fitrat "
    " mukadderat "
    " nasipse olur inşallah "
    " tamamen duygusal "

adamlar yukarıdan aldıkları mılyon lotları ceyızlerıne saklamıcaklar heralde yarın ola hayrola bakalım
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

Sayfa 25/852 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •