Sayfa 608/1000 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop LX

1. Seans kapanınca aklına geldi makası ittirmek. 9300 de ittirseydin makası şimdi 9400 dü kapanış.

2. 2024'te satılan otomobillerin %40'ı engelli vergi indirimiyle satıldı. (Emre Özpeynirci)

3. ANKA Haber Ajansı
    @ankahabera
    ·
    10sn
    Mansur Yavaş:

"Bir kuruş harcırah almadım Sevgili Ankaralılar bilmenizi isterim. Uçak biletlerimi resmi göreve de gitsem tamamen kendim karşılarım. Ben böyle yapayım ki personelim de Ankara halkından gelen vergileri kullandığını bilsin bu şuurla hareket etsin diye"
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Kazananları tebrik eder, kaybedenlere geçmiş olsun dilerim
    Yarın kritik gün
    4 gündür süren ralli için
    Tamam mı devam mı
    Karar verilir muhtemelen zor 1 gün bizi bekler
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ANKA Haber Ajansı
    @ankahabera
    ·
    10sn
    Mansur Yavaş:

"Bir kuruş harcırah almadım Sevgili Ankaralılar bilmenizi isterim. Uçak biletlerimi resmi göreve de gitsem tamamen kendim karşılarım. Ben böyle yapayım ki personelim de Ankara halkından gelen vergileri kullandığını bilsin bu şuurla hareket etsin diye"
    öyle iş mi olur? ankarada bir sürü orkestra koro topluluk var. diğer illerde de var. genç konservatuar tiyatro bölümü öğrencileri var.

bunların hepsinin sırası geçmiş de, sıra kriminal kıro bir karıya mı gelmiş? 5 tl bile çok.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ANKA Haber Ajansı
    @ankahabera
    ·
    10sn
    Mansur Yavaş:

Adama bak. Milyonlar vermiş sanatçılara..

Akp deyken bu şehir bütçe fazlası verirdi .Sanatçılar bedava konser verir, müteahhitler ihaleleri manevi duygularla bedavaya yapar, vakıflar ellerindeki tüm kaynaklar ile belediyeyi finanse ederdi.....
    Nereden nereye ....

Dinazor parkın önünü kesen Ergenekon' cular olmasaydı şimdi Disneyland yerine bize geliyordu turistler...

Üzülüyorum.....

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Erdoğan kendisini parçaladı.....yokmu başka liderler.... İslam dünyasında lider sorunu da var.... maalesef....
    Sayın Tokatlı , yazdiginiz inanarak mi yazdınız .
    Yoksa trolluk olsun diye mi?

enerji bilançoları fena gelmiyor. gayet normal, güzel
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 608/1000 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •