Sayfa 811/998 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://x.com/turksaka2/status/18568...982044/photo/1

Emperyalistler, Ülkeyi 100 yıldır parçalayıp yıkamayınca Irak kürdü, Afgan kıtalar, Suriyeli IŞID destekçi gruplar gibi ayrılıkçı grupları ithal ettirip zayıflatıp parçalamaya çalışmıyorlar mı?

Andımız neden yasaklandı?

Ulus millet neden ve kim tarafından istenmiyor?
    Bu soruyu, soruyu duymadan bile cevaplayabilme yeteneğine sahip Habertürk yazarı Nasuhi Güngöre, Rektörlük yapan ama daha çok televizyon televizyon gezip her ota ve de.. Ka yorum yapmaya zamanı olan Profesör doktor Hacı Hoca Yaşar Salih oğluna veya Araştırmacı Ak saçlı Kara Kaşlı pek bilmiş ehtiyar İhsan Akbaşa yahut televizyon ekranında olmadığı zaman Kebapçı İskender İskenderoğlunda İskender baba müritliği yapan Obez ötesi Zafer Şahin e ve dahi benzerlerine sormak lazım hemen
    akla matığa pek de uygun bir cevap üretirler..

Ben şahsen bunları dinleyince dünyada cevaplanmayacak soru olmadığına inandım.

Not : 5 dk dan fazla dinlemem doktor tarafından yasaklandı.

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Rica etsem kahve muhabbetini cafe topic inde yapsanız.
    Ben de sizden aynısını rica etsem , sayın pisikletçi, Florida dolaylarından bir türkü paylaşırsınız .

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bu rakamlar doğrumu?

math symbols in spanish
    G. Amed abi gerçekten g.tün tekisin, Türkiyenin yıllık bütçesi 11 trilyon.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Mansur Yavaş çok dürüst temiz bir insana benziyor

Peki neden 41 milyonu konsere harcamış? Böyle bir savurganligi yapacak birisi değil.

Benim kacirdigim nokta nedir?
    Adam açıkladı milli veya dini bayramlarda halkın, maddi gücü olmayanların sanatçıları görmek eğlenmek adına yapılan organizasyon sanatçı kaşe ücreti alıyor sahne alan tüm saz ekibi dahil ayrıca konseri alanına kurulan platformun ücreti var. Bunların tamamı o para. Anlı secdeye deyen akp li belediye başkanları da konser verdiriyor.

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bu rakamlar doğrumu?

math symbols in spanish
    Hazır g.ahmet abimiz kaşınmışken cevap verelim. Bu akp troll hesabı paradan 6 sıfır atıldığından haberi yok. Maksat rakam büyük gözüksün. Akp liler hamuduyla götürürken hiç sesi çıkmayanlar CHP li belediyeleri hiper mikroskop ile takip ediyorlar. RTE tepelerinde olduğundan en ufak bir yolsuzluk yapamazlar. Kafaları çalışmıyor biraz rahat bırak rehavete kapılsınlar o zaman bin tepelerine. Ama bunlar da zerre tahammül yol. Mansur başkanın teknolojik aletler ekipman konser büyüklüğü vs tüm bunlar dan bakarsan Konya belediyesi Ceceli ye bundan daha fazla para harcamıştır. Gözünle bakmanı tavsiye ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adam açıkladı milli veya dini bayramlarda halkın, maddi gücü olmayanların sanatçıları görmek eğlenmek adına yapılan organizasyon sanatçı kaşe ücreti alıyor sahne alan tüm saz ekibi dahil ayrıca konseri alanına kurulan platformun ücreti var. Bunların tamamı o para. Anlı secdeye deyen akp li belediye başkanları da konser verdiriyor.
    Iyide AKP nin her yaptigini kopyalamak zorundami? Oysaki konserleri yapmasa inanilmaz cok para ellerinde kalacak insanlarda takdir edeceklerdi

Sen git CIA baglantisi bariz olan Ebru Gundes e konser adi altinda 40 milyon ode. Benim bildigim Mansur yavas boyle bir insan degildi. Hic anlamadim

7. İzmir'de 13 yaşındaki çocuğun AIDS'ten öldüğü ortaya çıktı...

13 yasindaki cocuk nasil AIDS kapiyor? Tabiki tecavuz

Yahu su kiyamet kopsada ahrette Reha nin yakasina yapissam. Yok lan bi dakka. Travestiler ahrete giremiyordu pardon.

https://www.reddit.com/r/Turkey/comm...C%C4%9F%C3%BC/

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amed abi gerçekten g.tün tekisin, Türkiyenin yıllık bütçesi 11 trilyon.
    Bu sefer fazlasıyla hak etmiş g. Ahmet abimiz. Kendisi Amerika da yaşıyor ya. Dolar hesabıyla 157 trilyon dolar eder. O para Amerika da yok. Artık seni çözdüm g. Ahmet abi. Sende muazzam bir gidişik var. Dünya otursan fayda etmez.

Sayfa 811/998 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •