Sayfa 802/904 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 7232 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    yanılmıyorsam eggub da dolar bazlı 10 kat potansiyelden bahsediyordunuz ;erken terk etmişiniz.
    Terkden ziyade benim nazarımda 365 gün borsa olmaz. Çarşı karışınca benim huyumdur çekilirim kenara. Huzur benim için paradan çok daha önemlidir

Minik minik başladık almaya. Potansiyeli konusunda hala aynı fikirdeyim. Vade 18 ay diyelim

2. 170 milyon dolar anlık piyasa değeri, 1.7 milyar dolar olmalı bence. Yani 55 milyar tl bugünkü kurla. Ha olur mu bilemem, ama olsa kimse çok pahalandı demez her herhalde

700 dönüm arsanın değerlemesi
    Limanın büyütülmesi
    BYD ile olası anlaşma
    Yıllık 100$ kar yazması
    Yabancı ortaklık veya satış

Olası senaryolar içinde olan beklentiler. Bu beklentiler ışığında en azından 1 milyar dolara gitmeli diye düşünüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
    Byd sunumu bugün galiba!Spek fenerli galiba 61 fobisi var belli
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Byd sunumu bugün galiba!Spek fenerli galiba 61 fobisi var belli
    bu sunumu unutmuştuk yahu...iyiken hatırlattın...orada egegübrenin limanına bir kere değinse yeterdir...uçmamıza neden olurlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

haftalık
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    170 milyon dolar anlık piyasa değeri, 1.7 milyar dolar olmalı bence. Yani 55 milyar tl bugünkü kurla. Ha olur mu bilemem, ama olsa kimse çok pahalandı demez her herhalde

700 dönüm arsanın değerlemesi
    Limanın büyütülmesi
    BYD ile olası anlaşma
    Yıllık 100$ kar yazması
    Yabancı ortaklık veya satış

Olası senaryolar içinde olan beklentiler. Bu beklentiler ışığında en azından 1 milyar dolara gitmeli diye düşünüyorum
    Liman size yakın, bir ziyaret edip kıymetli yönetimle bir istişare etseniniz bu konuları Maharaj hocam, belki bilmediğimiz bir hesap kitap işi vardır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
    limanlar için güzel haber!
    Trump, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın "sonlandırılması gerektiğini" söyledi

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, görev süresi boyunca dünya genelinde süregelen çatışmalara odaklanacağını belirterek, "Rusya ve Ukrayna üzerinde çok daha sıkı çalışacağız. Buna bir son verilmeli. Rusya-Ukrayna Savaşı sonlandırılmalı." dedi.

Trump, "America First Policy" Enstitüsü için Florida eyaletinde Mar-a-Lago'daki malikanesinde düzenlenen galada konuştu.

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda son günlerce asker sivil ayrımı olmaksızın binlerce kişinin öldüğünü konu alan bir rapora denk geldiğini kaydeden Trump, "Rusya ve Ukrayna üzerinde çok daha sıkı çalışacağız. Buna bir son verilmeli. Rusya ve Ukrayna savaşı sonlandırılmalı." ifadelerini kullandı.

Trump, ayrıca yönetiminde Orta Doğu'da yaşananlara da odaklanacağını vurguladı.

Konuşmasında 5 Kasım'daki başkanlık seçiminin sonuçlarına da değinen Trump, "129 yılın en büyük siyasi zaferi... Tüm salıncak eyaletleri kazandık. Halk oylamasında da üstünlük sağladık." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 802/904 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •