Sayfa 24/333 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 185 - 192 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. Malesef 100 e göz kirpiyor... 107.70 altinda hic sansi yok gibi

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Millet satti gittimi yoksa yorumlarin hicbiri tutmadigi icin yazacak biseylerimi kalmadi...

Asil simdi görüşler lazim degilmi. Hisse cikarken herkes destek atar...

3.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Bütün "ciddi" hisselerde, "uzun vadecilerin" eline verdiler diye düşünüyorum.
    Şimdilik böyle bir görünüm var..Ama neyin ne olacağını formülize etmek çok zor..Unutmamak gerekir ki ülkemizde çok ciddi bir Siyasal Belirsizlik var..Seçime gidilecek mi?Gidilirse nasıl İttifaklar kurulacak?Bu İttifaklar içinde hangisi başarılı olacak?İktidar düşerse bizi gerek Sabık İktidar,gerekse Yeni İktidar açılarından ne gibi sürprizler bekliyor?Bunların hepsi tedirginlik kaynağı muammalar..Başta Migros olmak üzere Gıda/Tüketim Sektörünün bazı hisselerini zorlamayla tutuyorlar..Çoğu hisse de ellerinde zaten..Yapay hareketler bunlar..Gerçek anlamda yeni yatırımcı yok..Var olanlar da sattı gitti..Ülkerde ise bazı yabancı Aracı Kurumlar satılanı alıp stoklarını büyütüyor gözüküyor..Bunlar kimin adına toplarlar..Sessiz sedâsız Patronların gayrıresmi Şirket Hissesi toplaması mıdır yoksa bir takım spekülatörlerin orta/uzun vadeye yaptıkları Fırsat Toplamaları mıdır?Bilemeyiz..Yapılabilecek olan Hisseye inancınız varsa, uzun süre tutabilecekseniz bu fiyatlar oldukça iyi..Alırsanız ve örneğin 3 yıl tutarsanız,Dolar Bazında bire iki hatta daha fazlasını yaparsınız kanaatindeyim..
    Kendi fikirlerim olup Yatırım Tavsiyesi değildir..

aylık, dolar, RSI

--imzamı değiştirdim (imzamdaki yazıya** bugün tesadüf ettim...daha önce benzer bir cümleyi kendim de ifade ettiğimi hatırlayınca imza olarak aldım)...

**https://www.hisse.net/topluluk/showt...95#post6834895

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Millet satti gittimi yoksa yorumlarin hicbiri tutmadigi icin yazacak biseylerimi kalmadi...

Asil simdi görüşler lazim degilmi. Hisse cikarken herkes destek atar...

Bir zamanlar ne mutluyduk, gelecekten umutluyduk...gitti, her taraf sessiz...çaresizim, çaresiz.
    Bir gün gelir aşk biter, insafsızca terk eder; bütün bunların ardından sadece gözyaşı kalır (funda erdal; 15 yaşında yazmış ve bestelemiş)...

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    Bir zamanlar ne mutluyduk, gelecekten umutluyduk...gitti, her taraf sessiz...çaresizim, çaresiz.
    Bir gün gelir aşk biter, insafsızca terk eder; bütün bunların ardından sadece gözyaşı kalır (funda erdal; 15 yaşında yazmış ve bestelemiş)...
    Gecmiş olsun bakalim , sen yokken bilanco geldi , eksik gedik didikleyemedin...
    Herkes terste kaldi ,patron sensin....
    Beklentin varmi, kactan alacaksin ulkeri...

8. pladis halka arz öncesi mal toplama operasyonu gibi duruyor..

Sayfa 24/333 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •