Ataol Behramoğlu
@A_Behramoglu
Bunlar kadar aşağılıklarını tarih görmedi. ******, ahlaksız, hadsiz, utanmaz, onursuz, kimliksiz................................................... .Mustafa Varank
@varank
·
5s
Ataol, şöyle yapalım mı?
O fotoğraftaki ben isem derhal bütün görevlerimden istifa edeceğim.
Ama ben değilsem "Yaşayan en büyük şair İsmet Özel'dir" yazman yeterli.
Var mısın?
@erefefik
https://teyit.org/analiz/fotografta-...tafa-varank-miEvrimci Zeus
@Zeus_yucegod
·
8s
@A_Behramoglu
ve
@Unsalulas1881
adlı kullanıcılara yanıt olarak
Varank değil o hocam. Bu adam sırf etkileşim için yalan söylüyor ve tiviti silmiyor.
Ancak, fotoğrafta Fethullah Gülen’in yanında bulunan kişi, tiyatrocu Vural Arısoy.Psikolog Ünsal Ulaş🇹🇷🇹🇷
@Unsalulas1881
·
2s
Kardeşim siz algı kabiliyetinizi mi yitirdiniz? Resimdekinin esprili bir şekilde Varank'a benzediğini söyledim. Ataol Bey'de resimdekilere o lafları söyledi. Resimde Varank olmadığına göre neyi uzatıyorsunuz?İki çay biri açık 2.5K
@2_cay_1i_acik
·
2s
Kıvır kıvırzone mohikan
@Zonemohikan
·
2s
Ünsal, seni imal edenler hiçsu katmamışlar. Sen "su katılmamış"sın.Ertuğrul🇹🇷🇦🇿🐺🇪🇸
@Liberalmal31
·
1 sa
Umarım etkileşim için de hapis yatarsınNihan 🇹🇷 🤘🏻 👩🏻*⚕️ ⚕ 🩺
@thenihn35
·
2s
Vallahi Dilber bile böyle kıvırmadı 😂🇰🇷 Koreli fan 🇹🇷 ⚓
@cekik_kalp
·
2s
Senin okuduğun okulun aw. Sana diploma veren profun aw.mustafa kale
@mustafa63822795
·
32d
Ben de espirili bir şekilde ***** siksem. ***** sikmekle kalmayıp zürriyetini siksem. Sonra kulağına ensest tohumu ****** evladı seni diye fısıldasam.GıCıҜ
@1dinlesen_beni
·
3d
Ne Çektiyse Bu Millet Okumuş Eğitimli oevladlarından Çekti...
@erefefik
Evet. Bence de böyle ama ya yanlı analez yaparsa? Analez yanlış olursa, yapılan hamle de yanlış olabilir.Muhbir
@ajans_muhbir
MHP'li Yaşar Yıldırım: "Devlet Bahçeli oy hesabında değil.
'Ben bu hamleyi yaparsam toprak vermem, devletin ve vatanın bütünlüğü devam eder, sıkıntıyı çekersem ben çekerim.
Ben bu hamleyi yapmazsam Türkiye toprak kaybeder o zaman ben ne yapayım iktidarı.'
Anlayış bu."
@erefefik
Aywaaaa...!
Yusuf Tekin hoca bence iyi bir bakan
Ancak,
Milli Eğitim Bakanımız endüstri mühendisi olmalı.
Hatta tepe yönetimde %80 oranında endüstri mühendisleri olmalı.
Yetmez..... İl ve ilçe milli eğitim müdürleri de mühendislerden olmalı...
Başka türlü ilk 5 ekonomi arasına kıyamet kopana kadar girmemiz zor gibi....
![]()
Liselere borsa okuryazarlığı dersi de koyulmalı be yaaa...!
😇
Abi işte Cevdet Yılmaz gibi Akp'nin temel direklerinden biri. En son söyledikleriyle alakalı şeyleri, bu başlıkta defalarca yazdık. İttihatçılar koskoca imparatorluğu paramparça ettiler. Sebebi yanlış analezdir, İttihat Terakki'yi JönTürkler (Genç Türker) kurdu. Young Poland, Young France, Young Russia, Young Poland, B'nai Braith (Genç İsrail) vb gibi hepsi İngiliz gizli servisinin kurduğu derneklerdir. İngiltere,Rusya ile Osmanlı'yı kağıt üzerinde paylaşıp, boğazları ve İstanbul'u Rusya'ya verip, ülkenin doğu ve güneydoğusunu da hem Ermenilere hem de Kürtlere satıp, anlaşmada Osmanlı için ''hasta adam'' tabirini de geçirip, üstüne bu anlaşmayı İttihat Terakki içinde sızdırınca, tabii kıyamet kopmuştu. İttihat Terakki, İngiltere'ye rest çekip, Almanya'nın yanında 1.dünya savaşına girmiş, İngiliz tuzağına düşmüş, tabiri caizse ''ters köşeye yatmıştı.''
''Camileri ahır yaptılar'',''kendi icat ettikleri laiklik'' falan bunlar şuan söylenecek laflar değil. Şuan 20 senelik kutuplaşmadan çıkmak için ciddi çabalar harcanıyor.
Yusuf Tekin bunları bilmeyen biri değil. Anladığım kadarıyla Mhp ile bir çatışma var. Mhp için Gazi Üniversitesi çok önemliydi. Türkeş, sağken burayı sık sık ziyaret ederdi. Mhp kadrosu burada yetiştirilir. Gazi Üniversitesi bölündü ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi kuruldu. İşte Yusuf Tekin, Hacı Bayram Veli'ye, 2018'de rektör olarak atandıydı. Mhp bu atamayı istememişti. Hatta rektör olmak için 3 yıllık profesör olmak gerekiyordu, Tekin'in atanabilmesi için bu kural kaldırılmıştı. Kamuoyunda tepkiler oluşunca bu kural yeniden getirildi. 10 temmuzda kaldırılan kural, 15 temmuzda yeniden getirilmiş, 2 ay sonra tekrar kaldırılmış.
Yani ta o zamanlardan Mhp'nin istemediği bir kişi. Teğmenlerin kılıç çatmaları, Yusuf Tekin'in konuşması, başka olanlar da var, aynı çatışmanın devamı. Çok komplo gibi gelebilir ama Yusuf Tekin, rektör atandığında ve 3 yıllık profesörlük şartı kaldırıldığında oluşan kamuoyu tepkisi araştırılmalı.Mhp içinde kimler muhalefet partilerini fişeklemişler?
Bence Yusuf Tekin görevden alınmalı.
@erefefik
Yer İmleri