Sayfa 774/1000 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Viop LX

1. Piyasalarda inşaat firmaları faizin düşeceği ihtimali ile yeni projeler için teklif alma ve bağlantı yapma hazırlığı içindeler.
    Çok sayıda yeni başlayacak projeler var.

Biz bazı projelerde 3 sene önce sattığımız ürünün montajını yeni yapıyoruz..ürünü 6.000 tl.den satmışız yeni ürünün maliyeti 18.000 tl.
    Biz sattığımız ürünün ham maddelerini stokluyoruz ama geçen sefer işçilikten KOL gibi girdi..
    Arkadaşları uyarıyorum...amman haaa diyorum.!

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10438…..... Şort açtık....... speği tırtıklamaya devam.....
    Şortlar tamamı kapatıldı.... Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah...

3. Yarın merkez veri odaklı ve jeopolitik hikaye üzerinden mi Aralık ayı ile ilgili karar verecek , yada yukardan gelen bir talimat varsa onumu devreye sokacak izliyecez görücez.
    2 aylık verinin 2 nin altında gelmesi beyanı mevcuttu merkez bankasının,
    3 kere revize etmişin enflasyon verisini,
    ocak ayı zam ayı ( enflasyonu yukarı tetikleme )
    faizi zamansız indirimi dolara kayma ve cary trade hızlı çıkışı olabilir mi,
    jeopolitik olayların yeniden hızlanması ,
    benim aklıma gelenler ben daha öncede belirttim Aralıkta bu kadar bilinmezlik varken düşüreceğini düşünmüyorum.
    mart gibi beklentim var zamlar bittikten sonra sadece olasılık kendimce.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Piyasalarda inşaat firmaları faizin düşeceği ihtimali ile yeni projeler için teklif alma ve bağlantı hazırlığı yapıyorlar.
    Çok sayıda yeni başlayacak projeler var.
    Biz bazı projelerde 3 sene önce sattığımız ürünün montajını yeni yapıyoruz..ürünü 6.000 tl.den satmışız yeni ürünün maliyeti 18.000 tl.
    Biz sattığımız ürünün ham maddelerini stokluyoruz ama geçen sefer işçilikten KOL gibi girdi..
    Arkadaşları uyarıyorum...amman haaa diyorum.!

YTD
    Oha hocam, nasıl bir sözleşme merak ettim şimdi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sindoma53 takoz kırılmadan atmıştı..Formasyon çalıştı tebrikler..

İkincisi spot 10.500 direnç demiştik..Herkes kırılmadığını gördü..Ora kırılırsa zaten tüm ülke long olacaktı..10.200-10.500 pala oyun alanıydı spotta 10.200 altı şorttu..Neden o kadar kişi longta kalıyor anlamadım..Long olmak için bekleyeceksin 9450 dip 10521 tepe çek fibonu 61.8 78.6 dan dönecek mi dönerse ne ala..dönmedi mi bekle ikili dibi orda tutundu mu? Gir..orda tutunmazsa yeni dibin oluşmasını bekle.. bugün herkes şorttadır diye umuyordum ama öyle olmamış..Neyse bol kazançlar kalın sağlıcakla..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Oha hocam, nasıl bir sözleşme merak ettim şimdi
    Normalde böyle olmaz..bazen ekstra durumdan ötürü arada oluyor.
    Yeni sözleşmelerde süre koyuyoruz,bu süre zarfında inşaat montaj aşamasına getirilmezse depo kirası ve fiyat farkı alacağımızı sözleşmeye yazıyoruz..
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

7. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    1 sa
    MHP kanun teklifi sundu: '25 yaş üzeri araçlar geri dönüşüme ayrılsın'
    https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...090613621.html
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    54d
    20 Ocak’a kadar yetkilendirilmiş tüm askeri yardımı ulaştıracağını söylüyor Biden yönetimi

tosun paşa gelene kadar bıdon zelenkskiye tetikçilik yaptıracak gibi gözüküyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 774/1000 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •