Sayfa 2039/2493 İlkİlk ... 1039153919391989202920372038203920402041204920892139 ... SonSon
Arama sonucu : 19937 madde; 16,305 - 16,312 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/UzunEmrah45/status/1858997114371797198

Emrah Uzun🎶🎙🎬
    @UzunEmrah45
    Muhammet Yakut'tan CHP'li MUSTAFA SARIGÜL iddiaları!
    👉İsviçre Bankası'nda Mustafa Samrat adıyla 5 Milyar Euro'su var!
    👉Evinde çalışan Özbek kadına TECAVÜZ etti.Olayı Mehmet Ağar-Süleyman Soylu kapattı!
    👉Erzincan İliç Maden Faciasında susmak için Kanadalı firmadan Rüşvet aldı!
    Linkte video var. İnanırım bu iddialara...

2. Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Şu kadar zamandır hasta bakıyorum. En etkili tedaviyi açıklıyorum. Hastanın odasına gireceksin, gözünün içine bakacaksın. Ona bt deki tutulum dan, crp den, lenfosit den, Ldh dan bahsetmeyeceksin. İyileşeceksin kardeşim diyeceksin, yoğun bakıma gitmeyeceksin diyeceksin.
    Şu ilacı vermemiz için şuraya imza at demeyeceksin sadece. Niye verdiğini gerçekten bileceksin o ilacı. Artık deneme zamanı geçti. Randomize çalışmalar ve metaanaliz ler var. Okuyacaksın, okuyanı dinleyeceksin. Sonra hasta na anlatacaksın. Evet çocuğa anlatır gibi anlatacaksın.

Ve tıp ilminin anayasasını unutmayacaksın. Önce zarar vermeyeceksin. Vucuda zaman tanıyacaksın. Kimi geç kimi erken iyileşir. Sabırlı olacaksın. Tedavi üstüne tedavi denemeyeceksin. Herşey zamanla olgunlaşır. Her hücrenin zaman ihtiyacı var.

Hasta ben iyiyim diyorsa duracaksın. Yemesini, içmesini soracaksın. Büyük abdestini, uykusunu, moralini
    Bunlar iyiye gidiyorsa yok Ldh bir birim arttı, yok bt de bilmem ne kadar tutulum var. Bunlar tali şeyler. Hasta sana iyiyim diyorsa iyidir. Dur ve bekle!

Benden küçük ve kıdemsiz doktorlara yazdım. Hocası olduklarım zaten hocamızdır der uslubumu bilirler. Diğerleri de kusuruma bakmasın bazen öyle şeyler duyuyorum ki öfkem kalemime yansıyor. Allah hepinize kolaylık versin. Sevgiler.
    Doktor genç olabilir, acemi olabilir, yanlış da yapabilir...Öğrenmeye çalışsın, samimi olsun yeterli. Ölürsek ölürüz abi...Kazık mı çakacaz?

3. Rus siyaset bilimcisi Alexander Dugin:

“Nükleer savaşın eşiğindeyiz.”

4. The Spectator Index
    @spectatorindex
    BREAKING: Trump picks Dr. Mehmet Oz to serve as the administrator for the Centers for Medicare and Medicaid Services
    Diğer kabine üyelerinin tamamı Türkiye düşmanı...Görevi nasıl kabul edebiliyor?

5. Ramazan Kurtoğlu
    @KurtogluKagan
    ·
    1 sa
    Çöküş/kolapsolaji nedir?
    Su ,gıda,barınma,enerji,ilaç ve para vb.temel ihtiyaçların nüfusun büyük çoğunluğuna ve makul bedellerle tedarik edilemeyecek bir süreçtir. Başta Batı ve diğer ülkekeler panik halde hürriyet, adalet ve ahlaki değerleri korku ile ihlal edecekler.

6. Muhammed Esat Altıntaş
    @altintasme
    Mali'ye yardım faaliyetleri için giden bir ağabeyimiz, az önce öyle bir hikaye anlattık ki, çok ama çok etkilendim, gözüm doldu...

Bu Malili Müslüman dedemiz 100 yaşında. Yürüyerek hacca gitmiş. 7 yıl sürmüş. Geçtiği ülkelerde çalışmış. Bazı ülkelerde 2 yıl kalmış. Para kazanarak yola devam etmiş. Pasaport olmadığı için geçtiği ülkelere kaçak giriş yaptığı gerekçesiyle; bazen iki ay, bazen altı ay, bazen de üç ay hapis yatmış. Mekke’de altı ay taş ocaklarında çalışmış. Sudan’dan deniz yoluyla Hacc için yılda bir sefer olurmuş. Sudan’a ulaştığı yıl gemiyi kaçırmış maalesef. Ertesi yılı beklemiş. Amacına sonunda ulaşmış elhamdülillah. Mali’ye dönüşü ise tam 8 yıl sürmüş...

Allah bu sabır abidesi hacı dedemizin imanından ve azminden bizlere de nasip etsin...

7. https://x.com/AydinlikGazete/status/1859250692155670919

Aydınlık
    @AydinlikGazete
    Şok iddia: Trump YPG elebaşı Abdi'yi Beyaz Saray'a davet etti.
    Bu haberi 2 gün önce kopyalamıştım ve ''doğru olabilir'' diye yazmıştım. Şimdi Aydınlık'ta çıktı.

Dr. Ömer Turan
    @omerturantv72
    Eğer doğruysa, Türkiye bunun tedbirini şimdiden almalı ve Trump, Başkanlığı devralmadan, Suriye’ye girmelidir. Biz defaatle “Bu Trump ilk dönem Trumpı degil, Bu Trump çok farklı, tehlikeli ve öngörülemez, kabinesi de Armageddon kabinesi, bu Trump bize Bidenı mumla aratır” dedik.
    Şu an giremezsin oraya. Çok geç kalındı.

8. Gazete Duvar: “Hakkari İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevli Uzman Çavuş E.O.'nun otomobilinde yapılan aramada 63,5 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.”

Sayfa 2039/2493 İlkİlk ... 1039153919391989202920372038203920402041204920892139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •