Benim memuriyet, sonra sgk sonra bagkur, askerlik yedeksubay olan bir arkadaşa Temmuzda İzmirden bir iki günde bağladılar. Ben de şaşırdım. O zaman çok boş bir zamanları idi herhalde. EYT ile bir anda olunca herkes şimdi emekli olan çok az sanırım. Bir süre sonra emekli sayısı azalmaya bile başlıyabilir aynen devam ederse statü...
İnşallah kısa sürede bağlanır .
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : human01; 17-11-2024 saat: 15:06.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Kasım 15 itibariyle işyerindne ilişiğim kesildi.. ertesi günde e-devletten emeklilik başvurusu yaptım.. Bakalım kaç günde maaş bağlanacak? Öncesinde yaklaşık 3 ay önce tüm hizmetlerimin birleştirilmesi için dilekçe vermiştim.. DYS den işleme almışlar ve sonra işlemi tamamlayıp dosyasına kaldırmışlar... İskenderun SGK dan bakalım kaç günde maş bağlanaca? son durumlarla ilgili bilgisi olan var mı? ne kadar sürüyor bağlanması acaba?
Zor kısımları aşmışsınız hocam, artık stres yapmayın bağlanır maaşınız. Etraftaki arkadaşların 1-1,5 ayı geçeni olmadı gözlediklerimden.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Enf. farkı, yani yasal hak gereği %16-17 filan yapılmalı, düz %20 ye bağlarlar. Memur için de hesap %13 filan çıkıyor galiba, onlara da %15 yeter derler.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri