Sayfa 419/458 İlkİlk ... 319369409417418419420421429 ... SonSon
Arama sonucu : 3659 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Size ve cevap veren diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Burada aklıma bazı sorular geliyor. 1,2 milyon transfer edersek kalan kısmı nasıl vereceğiz, elden mi? Bir de geçenlerde bir kanun çıktı 7000TL üzeri bütün ödemeler banka vasıtasıyla yapılacak diye. Bankadan 8,8M. TL çekip herhangi bir yere belgeli bir ödeme yapmazsam bu parayı n'aptın diye kimse sormaz mı? Olduda bir maliye müfettişi sordu 2 yıl sonra ne cevap verilir? Çok mu evham yapıyorum bilemiyorum, akşam gözüme uyku girmedi...
    elden öde kim ne diyecek
    kim araştıracak
    olmadı bankadan birine gönder o göndersin
    bir halt olacağı yok.

2. Bende de ötesi varmış yaw!
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Size ve cevap veren diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Burada aklıma bazı sorular geliyor. 1,2 milyon transfer edersek kalan kısmı nasıl vereceğiz, elden mi? Bir de geçenlerde bir kanun çıktı 7000TL üzeri bütün ödemeler banka vasıtasıyla yapılacak diye. Bankadan 8,8M. TL çekip herhangi bir yere belgeli bir ödeme yapmazsam bu parayı n'aptın diye kimse sormaz mı? Olduda bir maliye müfettişi sordu 2 yıl sonra ne cevap verilir? Çok mu evham yapıyorum bilemiyorum, akşam gözüme uyku girmedi...

2 hafta önce Allah'a çok şükür ilk evimizi aldık. 10 M bedelin 400 k alıcı ve satıcı tapu harcını tam olarak ben ödedim. 5 yıl boyunca maliye tehdidiyle yaşayamazdım. Banka hesaplarından zaten satış bedeli kabak gibi ortaya çıkıyordu. Ayrıca vergi kaçırma suçluluğuyla yaşamayı da kabul edemedim. O yüzden içim vicdanım çok şükür rahat. Size bir fikir olsun diye yazdım.

4. Peki bu elden ödemenin güvenliği nasıl sağlanacak.Ayrıca satıcı para taşımak istemez.Bana veya bir yakınıma satış bedeli ile rayiç bedel arasındaki farkı havale et,rayiç bedeli de bir başka hesabıma havale et satışı imzalayayım der.Ben satıcı olsam böyle derdim.Bu şekilde havaleleri yaptık.Ama satıcı imzayı atmadan öldü veya satmaktan vaz geçip sadece rayiç bedeli olan havaleyi alıcıya geri havale etti.Bu durumda alıcının diğer hesaba gönderdiği satış bedeli ile rayiç değer arasındaki fark tl ne olacak,yanmaz mı.O parayı satıcıdan nasıl geri alabilecek.Bana borcu vardı onu gönderdi derse veya parayı çekip hesabını sıfırlarsa alıcının gönderdiği para yanmaz mı.

Bunlara cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.Ben oturmak için ev arayışındayım.Ama bu sorular hep kafamın içinde dönüp duruyor.Nasıl çözülebilir bu sorun belaya,sıkıntıya girmeden

5. Bu 10M evler nerede acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Bu 10M evler nerede acaba?
    Benimki İstanbul

7. Boğaz manzaralı mı?

Sayfa 419/458 İlkİlk ... 319369409417418419420421429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri