Sayfa 792/1000 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop LX

1. Rusya: İngiltere yapımı "Storm Shadow" seyir füzelerini düşürdük

MOSKOVA (AA) - Rusya Savunma Bakanlığı, İngiltere yapımı 2 adet "Storm Shadow" uzun
    menzilli seyir füzesinin Rus hava savunma sistemlerince düşürüldüğünü bildirdi.
    Bakanlıktan yapılan açıklamada, Rusya Silahlı Kuvvetlerinin Ukrayna'daki eylemleriyle
    ilgili bilgi verildi.
    Rus birliklerinin Donetsk bölgesinde Dalneye yerleşim birimini ele geçirdiği kaydedilen
    açıklamada, "İngiltere üretimi 2 adet "Storm Shadow" seyir füzesi, ABD
    yapımı 6 adet HIMARS füzesi ve 67 insansız hava aracı (İHA) vuruldu." ifadelerine
    yer verildi.
    Açıklamada, savaşın başlangıcından bu yana Ukrayna ordusuna ait 648 uçak, 283 helikopter,
    36 bin 467 İHA, 586 hava savunma füze sistemi, 19 bin 420 tank ve zırhlı
    araç, 1490 çok namlulu roketatar, 18 bin 318 obüs ve havan topu ile 28 bin
    573 özel askeri aracın imha edildiği kaydedildi.
    Dün, İngiliz basınında çıkan haberlerde, İngiltere'nin Ukrayna'ya temin ettiği "Storm
    Shadow" (Fırtına Gölgesi) uzun menzilli seyir füzelerinin ilk kez Rus topraklarında
    kullanıldığı belirtilmişti. Söz konusu füzelerin, 250 kilometrenin üzerinde
    menzile sahip olduğu biliniyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. bana göre faiz artsa da düşse de çözüm değil,çünkü her şartta enflasyon artıyor. sorun büyük ve çözümü çok zor. sorun çözülmüyorsa balyoz iner kafaya,artık neye yada kime kısmetse..

3. Bu yönetim sürpriz yapmadı o yüzden faizin sabit kalacağı belli ancak metindeki ifadeler önemli olacak. o yüzden aşağı 10250 yukarı 10450 pasif emir yazdım ne olur ne olmaz ilk dakikalardaki volatilitede isabet edebilir.

4. *TCMB Para Politikası Kurulu, politika faizini %50’de sabit tuttu
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. borsa için kritik tarihlerden bir tanesi de BES katkı fonlarına hisse senedi taşıma alt limitinin %30 a getirildiği tarihtir. Tam net tarihi hatırlamıyorum ama Şubat depremi sonrasıydı. Eskiden bu oran %10 du maksimum.
    Şuan en büyük 5 kuruma baktığımda yaklaşık 40 milyar TL büyüklüğünde tahminen sadece devlet katkısı fonlarında 50-60 milyar TL civarında hisse senedi var.
    Başta pozitif olan bu durum başta çok pozitifti ama şimdi örneğin aylardır zararda o fonlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bozkurt fark 4 lirayı geçti...

25 lirada biter....

Bana niye söylüyorsun abi

Ben petkoşla yollarımı ayıralı 1 hafta oldu.

Ne kozal nede diğer hisselerin hiçbiri ekranımda yok.

Endekis vadeliler ve kchol ekranımda
    Hamdım Piştim Yandım

7. Faiz sabit..9000 desteğini bekliyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Rusya: İngiltere yapımı "Storm Shadow" seyir füzelerini düşürdük

MOSKOVA (AA) - Rusya Savunma Bakanlığı, İngiltere yapımı 2 adet "Storm Shadow" uzun
    menzilli seyir füzesinin Rus hava savunma sistemlerince düşürüldüğünü bildirdi.
    Bakanlıktan yapılan açıklamada, Rusya Silahlı Kuvvetlerinin Ukrayna'daki eylemleriyle
    ilgili bilgi verildi.
    Rus birliklerinin Donetsk bölgesinde Dalneye yerleşim birimini ele geçirdiği kaydedilen
    açıklamada, "İngiltere üretimi 2 adet "Storm Shadow" seyir füzesi, ABD
    yapımı 6 adet HIMARS füzesi ve 67 insansız hava aracı (İHA) vuruldu." ifadelerine
    yer verildi.
    Açıklamada, savaşın başlangıcından bu yana Ukrayna ordusuna ait 648 uçak, 283 helikopter,
    36 bin 467 İHA, 586 hava savunma füze sistemi, 19 bin 420 tank ve zırhlı
    araç, 1490 çok namlulu roketatar, 18 bin 318 obüs ve havan topu ile 28 bin
    573 özel askeri aracın imha edildiği kaydedildi.
    Dün, İngiliz basınında çıkan haberlerde, İngiltere'nin Ukrayna'ya temin ettiği "Storm
    Shadow" (Fırtına Gölgesi) uzun menzilli seyir füzelerinin ilk kez Rus topraklarında
    kullanıldığı belirtilmişti. Söz konusu füzelerin, 250 kilometrenin üzerinde
    menzile sahip olduğu biliniyor.
    Evet düşürmüş olabilir ama Ukrayna bu füze atışlarına devam ederse bir süre sonra S400, S300 gibi hava savunma sistemlerinde mühimmat sıkıntısı başlar. Bu mühimmatlar oldukça pahalı mühimmatlar. Her 2 tarafta görüşmelere kadar karşı tarafı zayıflatıp kendi elini güçlendirme niyetinde.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 792/1000 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •