Yakında EREGLİ 100 ton altın bulur..KCHOL, yapıkrediyi satar...
Yalandan kim ölmüş ki...
Yakında EREGLİ 100 ton altın bulur..KCHOL, yapıkrediyi satar...
Yalandan kim ölmüş ki...
Allah cezanızı versin böyle bir günde şu bankaları tavan yapmıyorsunuz![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Hamdım Piştim Yandım
2025 sonunda %25 enflasyona ulaşırsak ve MB vaat ettiği gibi pozitif reel faiz verecekse eğer 2025 sonunda faizlerin %27-28 gibi bir yerlerde olması gerekir. Faiz indirim patikasının çok sert olmadığı bir durumda 2025 faiz ortalaması %35-40 arası biryerlerde oluşur. Bu durumda da bugünden 2025 yılsonuna kadar Para Piyasası fonları birleşik getirisi %50-55 olur. Full hisse senedi portföyü yapacak kişilerin 2025 yılsonunda bu risksiz getiriyi elde edip edemeyeceklerini göz önüne almalarında yarar var.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Badem spora karşı senin 5500 tutmaz , sana geçen günde söyledim maç böyle normal sahada oynandığı sürece sen galip gelemezsin.Bak adamlar 2 aydır aynı raporla ve başından kıçından 1 cümle yukarı 1 cümle aşağı koyarak faiz hikayesini sıcak tutup borsa yapıyor.Diyelim Aralık düşürmedi zaten düşürürse 26 sına denk geliyor normal bir tarihte değil ogun düşürse ocak ayına yazılacak gol
Düşürmese piyasa ocak ayına birşey kalmadı diyecek yani tezgah herşekilde kazanan tarafta.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri