Benim eþþek üçlü dipini yaptý yada yapacak, hala zorluyor,lan arz mý edecek iþtirakini acaba diyorum
Badem bunlar, matruþka ðibi arz yaptýklarýda var yani, ahgz mesela, hala anlayamadým hangisi hangi sinden çýkmýþ![]()
Benim eþþek üçlü dipini yaptý yada yapacak, hala zorluyor,lan arz mý edecek iþtirakini acaba diyorum
Badem bunlar, matruþka ðibi arz yaptýklarýda var yani, ahgz mesela, hala anlayamadým hangisi hangi sinden çýkmýþ![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Piyasanýn ecelesi var!
Niye bilmiyorum.
kasým 2023 te kilosu 65,000 dolar ortalamayla fiziki olarak aldýðým altýnlarý
kasým 2024 te kilosu 90,600 dolardan fiziki olarak sattým...
takas öðleden sonra olacak...
vergi algý hiç biþey yok...%40 net kar býraktý dolar bazýnda...overall %40 arttý...
bunlar borsaya girmeyeceði için ne yapacaðýmý sonra düþünücem...
2025 planýna sonra bakarým...benim için güzel bir hesap yýlý oldu...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
#TUPRS’ýn ürün marjý beklentisi; 16 Dolar/Varil’den, 12 Dolar/Varil’e revize edilirken, üretim ve satýþ beklentileri ise; sýrasýyla 26 Milyon Ton ve 30 Milyon Ton olarak sabit býrakýlmýþtýr. #AYGAZ’ýn satýþ tahminleri; Tüpgaz ve Otogaz segmentilerinde, sýrasýyla 10 Bin adet ve 20 Bin adet civarlarýnda aþaðý yönlü revize edilmiþtir.
[emoji3502]#ARCLK’in gelir büyümesi öngörüsü; hem yurt içi(sabit reel büyüme), hem de yurt dýþý(YP-yüzde 50 civarý) segmentleri için sabit býrakýlýrken, FAVÖK marjý beklentisi ise; yüzde 6,5 civarýndan, yüzde 5,8-6,0 bandý civarýna indirilmiþtir.
[emoji3502]#TOASO’nun en düþük perakende satýþ beklentisi; 10 Bin adet yükseltilirken(120 bin’den 130 bin’e), en yüksek(140 bin) beklentisi ise; sabit býrakýlmýþtýr. Þirketin ihracat beklentisi ortalama 5 bin adet düþürülmüþtür.
[emoji3502]#FROTO’nun perakende satýþ beklentisi; ortalama 5 bin adet yükseltilmiþtir. Ýhracat beklentisi ise; Türkiye için ortalama 30 bin adet aþaðý çekilirken, Romanya için sabit býrakýlmýþtýr.
[emoji3502]#TTRAK’ýn yurt içi satýþ öngörüsü; sabit býrakýlýrken, ihracat tahmini ise; ortalama ‘Bin 500’ adet aþaðý yönlü revize edilmiþtir.
[emoji3502]#YKBNK’nýn net faiz marjý ve çekirdek gelir marjý beklentileri; aþaðý yönlü revize edilirken, komisyon büyümesi için ise paralel beklenti
öngörülmüþtür(önceki beklenti yüzde 100’den büyük þeklinde olup, 2023 ise yüzde 142’den büyüktür).
dün ykbk sattýk uçtu resmen algýlara yenik düþtük 10.200 hedefte bistte
FROTO +0.10
AKBNK +5.0
banka alalým..
bankalar fazla hýzlý çýktý..aynen geri verirler mi?
Yer Ýmleri