Sayfa 59/342 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 465 - 472 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. Bırakın kavgayı da hep beraber fikir cimnastiği yapalım....
    Ali Çufadar ın basit bir formülü var;Faiz>Enflasyon>döviz kurundaki artış
    Bu formül işlemezse enflasyonla mücadele olmaz diyor...
    2025 sonu için 30>25>20 diyebilirmiyiz?
    Döviz kurunun %20 artması durumunda 2025 sonu için Ülker Kar/Zarar Tablosu hazırlayabilecek bir arkadaşımız var mı?(kar zarar tahmini yapabilecek)
    Ben hazırlarım da benim (hemen) şimdi temizlik yapmam lazım..
    Fırsat bulursam gene hazırlamaya çalışırım

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Tersinden yazacak olursak döviz kurundaki artış mal fiyatlarına (mal enflasyonu) yansır diyor,oda genel enflasyonu arttırır,yüksek enflasyonda da enflasyondan fazla (reel) faiz vermek zorundasın diyor...

Saygılar/Başarılar...

3. 2 tane muhalefet yapan kendini bilanço ekonomi bilgisini pog zanneden lavuklar.

Gelmiş burada laf yetiştirme telaşında.
    Biz yatırım yapıp para yatırdık.

Siz beğenmiyorsaniz kötüyse zararsa,
    Maliyeti vb ekonomi kur vb almayın .

Birilerinin trolleri bilançosunu analiz ediyor.
    Ama elle tutulur tek bir somut yazmıyor.
    Hep genel sonra ben öyle demedim diye.

Delikanlı olun lavuklar, Ciro 80 Milyar dan 40 a mı düşecek, Favök 16 Milyar dan 10 Milyar a mı düşecek .

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bırakın kavgayı da hep beraber fikir cimnastiği yapalım....
    Ali Çufadar ın basit bir formülü var;Faiz>Enflasyon>döviz kurundaki artış
    Bu formül işlemezse enflasyonla mücadele olmaz diyor...
    2025 sonu için 30>25>20 diyebilirmiyiz?
    Döviz kurunun %20 artması durumunda 2025 sonu için Ülker Kar/Zarar Tablosu hazırlayabilecek bir arkadaşımız var mı?(kar zarar tahmini yapabilecek)
    Ben hazırlarım da benim (hemen) şimdi temizlik yapmam lazım..
    Fırsat bulursam gene hazırlamaya çalışırım

Saygılar/Başarılar....
    2 tane kötü niyetli, Hissesi olmayan ama burada Maliyeti artacak ciro Kâr düşecek diye kişiler varken bu olmaz

5.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Şuanki ekonomi yonetimindeki adamlar senin benim kadar görmuyormu dolarin dusuk kaldigini !!!!
    Memur maaslari 1300-1500 dolara tirmanmiş, komsu ulkelerdeki en pahali maliyetli urunler Türk ürünleri, ama ekonomi yonetenler gerizekali anlamiyorlar.
    Saliver yahu alti ustu 40 lira olacak dolar bisey degil....

Sen o dolari 40 a salarsan ne fiyat artislarini kontrol altina alabilirsin nede halkin dövize tekrar yonelmesinin onune gecebilirsin.... 40 da duracagini kim soyleyecek halka ,hadi soyledin halk inanirmi yermi bunu ????
    Bu millet o dovizin 6 kurusda kalmayacagini cok jyi ogrenmis durumda....

Sen 40 a musade edersen halk onu 15 gunde 80 e dayar..... Hersey bir kelebegin ucusuna bakar suan... Bunlari goremeyecek kadar basiretsiz birisin ve ekonomi anlatiyosun...
    Dahada anlatmaya gerek yok , senin kafa zaten bunu anlamaya yetecek kadar gelismis durumda degil....

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bebeğim kendin söylüyorsun kendin oynuyorsun
    senin hakaret etmen haklı olduğunu göstermez
    bebeğim 18 geldi mehmet şimşek 28 yaptı ne oldu
    40 gelseydi ne oludu çorap italyadan daha pahalı olmadı bir kahvaltı 2 peynir 1 nutella 10-15 euro arasına yemezdin herkesde döviz yükseleceği beklentisi fiyatlar yansıdı ülkede fiyatlama bitti dünyadan koptun acayip bir pahalılık oldu
    40 gelseydi ne olacağını nerden biliyorsun müneccimlerle nasıl bir ilişkin var ?
    40 gelse fiyatlama normalleşcek ticaret normalleşecek herşey normalleşecekti mb rezervi her türlü zaten müsait kontrollü arttırabilirler olması gerekende bu ama yapmıyorlar usd/oy arasında ters bir kolerasyon var
    normalde dolardaki her yüzde 1 artış enflasyona etkisi 0,5 puan yani %20 zam max %10 etkilerdi
    ama kur artmadanda önden yaptılar zammı
    %50 faiz tefecinin ithalatçının eline düştün sonuç bu
    dünyayı 7 kere turladın ama gelen giden para yok
    sonuç 46 tüik enflasyonu kur 40 olsa olsun 52

6.  Alıntı Originally Posted by Yatırımcı333 Yazıyı Oku
    2 tane muhalefet yapan kendini bilanço ekonomi bilgisini pog zanneden lavuklar.

Gelmiş burada laf yetiştirme telaşında.
    Biz yatırım yapıp para yatırdık.

Siz beğenmiyorsaniz kötüyse zararsa,
    Maliyeti vb ekonomi kur vb almayın .

Birilerinin trolleri bilançosunu analiz ediyor.
    Ama elle tutulur tek bir somut yazmıyor.
    Hep genel sonra ben öyle demedim diye.

Delikanlı olun lavuklar, Ciro 80 Milyar dan 40 a mı düşecek, Favök 16 Milyar dan 10 Milyar a mı düşecek .
    bize ne kızıyorsun infoya söyle sen ne söyleyeceksen

7. Ali Çufadar ın 2025 sonu enflasyon beklentisi %19
    Ben %25 aldım....
    Ali Çufadar a göre 2025 için kur artışı beklentisi %25 lerde herhalde
    Ben %30 aldım...
    Yok mu bu kur artışına göre 2025 yılı için kar zarar tahmini yapabilecek bir arkadaşımız...

Saygılar/Başarılar

8.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Şuanki ekonomi yonetimindeki adamlar senin benim kadar görmuyormu dolarin dusuk kaldigini !!!!
    Memur maaslari 1300-1500 dolara tirmanmiş, komsu ulkelerdeki en pahali maliyetli urunler Türk ürünleri, ama ekonomi yonetenler gerizekali anlamiyorlar.
    Saliver yahu alti ustu 40 lira olacak dolar bisey degil....

Sen o dolari 40 a salarsan ne fiyat artislarini kontrol altina alabilirsin nede halkin dövize tekrar yonelmesinin onune gecebilirsin.... 40 da duracagini kim soyleyecek halka ,hadi soyledin halk inanirmi yermi bunu ????
    Bu millet o dovizin 6 kurusda kalmayacagini cok jyi ogrenmis durumda....

Sen 40 a musade edersen halk onu 15 gunde 80 e dayar..... Hersey bir kelebegin ucusuna bakar suan... Bunlari goremeyecek kadar basiretsiz birisin ve ekonomi anlatiyosun...
    Dahada anlatmaya gerek yok , senin kafa zaten bunu anlamaya yetecek kadar gelismis durumda degil....

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Amaç zaten o yâni istedikleri, hani diyorlar ya ne olacak 1 dönem cehape yapsın. Hedap ile elele verir sonra cehape den devlet kuracağız der cehape ,kabul etmeyince , tehdit edip ülkeyi iç savaşa sokar , 2 yıl içinde olur. O yüzden bu Millet 1 dönem bile o zihniyete yetki vermiyor

Sayfa 59/342 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •