Sayfa 2046/2198 İlkİlk ... 1046154619461996203620442045204620472048205620962146 ... SonSon
Arama sonucu : 17582 madde; 16,361 - 16,368 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Nisa Çaydan
    @Nisanurcaydan
    Atatürk, Menderes’i ilk gördüğünde vaktinin kısıtlı olduğunu söylemişti ancak onun zeki bir genç olduğunu görünce saatlerce oturarak dört fincan kahve ve bir paket sigara bitirmişti. 20 bin Kemalistin beğendiği tweeti görünce bu ülkeden umudum kalmıyor.

Hain bile yazamayan diğer bir cahil ise Adnan Menderes’in taciz edilerek idam edildiğinden habersiz. Diğer yaratık ise “Astık ya” diyerek demokrasi tarihimizdeki en büyük utancımız olan idamı gururla anlatarak bununla övünüyor.

Üstelik Adnan Menderes’i, CHP Milletvekili yapan Atatürk. 5816 sayılı Atatürk’ü koruma kanununu çıkartan da Menderes. Tüm bu yaşanılanlara rağmen idam edildikten sonra kefenin parasını ailesinden isteyen merhumun arkasından salyalarını akıtarak bahsediyorlar.

Bu zihniyete karşı yumuşak olmayacağım ve barışmayacağım çünkü bunlara göre “Devletin asıl sahibi biziz, sandık ile başa gelemezsek darbeyle ve kan dökerek iktidar olmamız meşrudur” anlayışına sahipler.

Özetle Kemalizm, despotik tekelci yönetim ve korkutucu bir bağnazlıktır.
    Gerçeği yazamıyorsun ki?...Muz Cumhuriyeti mi burası? 10 sene başbakanlık yapmış, çok partili döneme geçildikten sonra, alınabilen en yüksek oyu almış(%56,6),bu oranı geçebilen de olmamış. Böyle biri, suçu yoksa nasıl asılır? Bu ülke; Roma İmparatorluğu ve onun devamı Osmanlı İmparatorluğu'nun bakiyesidir. Bu dünyadaki en önemli şey, Romalı olmaktır. Romalı demek, hukukun üstünlüğüne inanan insan demektir. Geleceğe bu umutla bakar, çocuklarını bu bilinçle yetiştirir. Bu karar mahkemede alındı, bu kararı verenler de yukarıdaki gelenekten geldiler. Suçu olmaması mümkün değil.

Son düzenleme : ayvagobeknuri; 23-11-2024 saat: 01:41.
    @erefefik

2. )))))))))) Tükür korkuyu tükür...
    @erefefik

3. Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    NETENYAHU'YU SUÇLAYANLAR İLGİNÇ İDDİALARDA BULUNUYORLAR:
    "Senin gerçek adın Mileikowsky ve sen Polonyalısın. Filistinliler gibi akadim bir DNA'ya sahip değilsin. Sen Çakma bir Yahudisin.. İsrail'deki Yahudilerin %97'sinin çaldıkları topraklarla genetik bir bağları yok. Onun içindir ki, İsrail'de DNA testi yasaktır. Siz Filistinlilerin topraklarını çaldığınız gibi unvanlarını da çaldınız. Sen Netenyahu bir savaş suçlususun ve seninle birlikte hareket edenler de birlikte savaş suçlusu olarak yargılanmalısınız!"
    )))))))))))))))) Gerçekler ortaya çıkacak galiba...Sizi gidi fareler sizi.
    @erefefik

4. Selman (Prens olmayan)
    @uzmnherbokolg
    ·
    17s
    Orhan Osmanoğlu:

"Bugün bir kadın yanıma geldi. '3 evladım ve canım yolunuza kurban olsun Şeyhzadem' dedi. İşte böyle anaların olduğu ülke katiyen batmaz."

3 çocuğunu ve canını, bir sözde Şeyhzade eskisine feda eden anaların olduğu ülke, çoktan ayvayı yemiştir.
    @erefefik

5. @erefefik

6. Hazar Tandoğan
    @TandoganHazar
    Yenidoğan çetesinin ticari amaçla bu suçu işlediklerine kimse inanmamalıdır. Çünkü aralarındaki yazışmalarda nefret dili var. "Gebermeye yakın 3 bebek istiyorum." Cümlesi bile her şeyi açıklıyor. Bu insanlar bu suçları nefretle istemişler. Bunun neyin nefreti olduğunu da tahmin ettik. Bunun üzerinde durulmalıdır. #yenidoğançetesi #bebekKatilleri

Hazar Tandoğan
    @TandoganHazar
    Bebeklere işkence yaparak öldürmüşler.
    "Gebermeye yakın bebek istiyorum." NEDEN ölmeye yakın bebek? Bebeklere işkence edip kanlarında adrenalin salgılanmasını artırıyorlar. Ölmeye yakın bir zamanda alınan kanda bu madde yüksek oluyor. Özellikle çocuk ve bebeklerde korku dozu daha fazla olduğu için daha fazla salgılanıyor. Adrenokrom maddesi bu kandan elde ediliyor ve zenginlerin gençlik iksiri olarak biliniyor.
    Bu aşağılık yenidoğan çetesinde örgütün kendini finanse etmesi gibi karakteristik özellikler var.
    1. Türk soykırımı yapmak.
    2- Soykırım yaparken adrenokrom elde ederek örgütü finanse etmek
    Bu durum basit bir devleti dolandırma olayı değildir.

#BebekKatilleriÇetesi
    Fotoğraftaki, arkadan kelepçelenmiş şahıs, eski içişleri bakanlığı müsteşarı. Olayı kapatmak, tutuklananların serbest kalması için savcıyı tehdit eden kişi. Bence Narin olayı da benzer bir olay.
    @erefefik

7. https://x.com/malikejder47/status/1860409262100611560

Malik Ejder
    @malikejder47
    Balıkesir'de yolsuzluk haberi yapan Gazeteci Hakan Sataroğlu, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Nadir Bayram tarafından öldüresiye dövüldü.

Gazeteci Hakan Sataroğlu: "Bir haber takibindeydim. Belediyeye ait denize sıfır bir işletmeyi hülle yoluyla Nadir Bayram'ın aldığı yönünde bilgiler dolaşıyordu. Bu konuya dair araştırma yaptığımı öğrenmiş. Aniden saldırdı. Kendimi koruyamadım bile." (Seyhan Avşar)
    Linkte video var...
    @erefefik

8. https://x.com/OrhunnHaber/status/1860346330800853018

Orhun Haber
    @OrhunnHaber
    ��CHP'Lİ MECLİS ÜYESİNİN ÖLDÜRESİYE DÖVDÜĞÜ GAZETECİ KONUŞTU!

CHP Burhaniye Meclis Üyesi Nadir Bayram'ın, kafasında bira şişesi kırıp öldüresiye dövdüğü gazeteci Hakan Sataroğlu konuştu!

"Belediyeye ait denize sıfır bir işletmeyi hile yoluyla Nadir Bayram’ın aldığını duymuş. Olayı araştırmaya koyulmuş. Olay günü ise bu konuyla alakalı Bayram ile konuşacaklarmış. Fakat Nadir Bayram direkt saldırda bulunmuş"

Sözcü TV, Halk TV, NOW TV, İsmail Saymaz, Nevşin Mengü susuyor!...
    Linkte video var...
    @erefefik

Sayfa 2046/2198 İlkİlk ... 1046154619461996203620442045204620472048205620962146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •