İşte şimdi ebenizin örekesini gördünüz. ''Sonun başlangıcı'', Yahudiler için ''sonun başlangıcı kehaneti'' var.Abdurrahman Dilipak
@aDilipak
·
1 sa
35 binden fazla Mossad ajanının bilgileri sızdırılmış... "Mediterranean Man" adlı bir kanal, IDF, Mossad, ŞinBet ve diğer İsrail güvenlik personelinin kişisel bilgileri de dahil olmak üzere gizli İsrail verilerini ele geçirdiğini iddia ediyor.
@erefefik
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Herhangi bir meslek dalına değil hâla bu flor gibi nörotoksik maddeleri çoluk çocuğumuza öneren ve uygulayanlara söz ediyorum. Lütfen herkes farkına varsın. Kimyevi ve biyolojik bir terörizm var.İşte buyrunuz...Korku ve Yalan İmparatorluğu...F. Sibel Gürcihan
@FSYuksek
İki yaşından beri zorla diş fırçalatılan çocukların hepsi çürük sorunu yaşıyor. 6 yaşını bitirmek üzere olan kızıma hiç diş fırçalatmadım, bir tane bile çürüğü yok ve diş gelişimi normal seyrediyor. Sadece akşam yatmadan önce tuzlu suyla çalkalatıyorum. Eczanede, üzerinde "1.5 yaşındaki çocuklara uygundur" yazan diş macunu gördüm. Pes!
@erefefik
Tayyip Ağam, Nato Genel Sekreteriyle görüştükten sonra, tekrar Putin'le görüşebilir.☑️ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü.
☑️ Trump, NATO Genel Sekreteri Rutte'yle görüştü.
☑️ Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın NATO Genel Sekreteri Rutte'yle görüşecek.
Anlamı?
Tayyip Ağam olmasa ne olacağıdı? Tayyip Ağam arabulucu...
@erefefik
Bu ne şinci? Kilisede bütün popolar havada, böyle şey olur mu? Spor salonu mu laa orası?Nurhan Çetinkaya
@nurhancetinkaya
Onlar için sadece kendi kutsalları var diğerleri asla kabullenmez ve saygı göstermezler, git bu aktiviteyi Cami de yap da gör ebeninkini şoşort oğlu şoşortlar
Adam haklı yani...
Hüseyin Hatemi
Selâm Nurhan bey bu konuda izahat verir misiniz?Mor yuhanun kilisesi eski bir süryani kilisesi midir? Spor salonu mu yapılmış?
Nurhan Çetinkaya
Horan da Sunak olduğuna göre hala Kilise
Hüseyin Hatemi
Her halde vakfı yok, Hazineye mi geçmiş,mazbut vakıf mı? Özel mülkiyete mi geçmiş,kiraya mı verilmiş? İzinsiz mi kullanılıyor?elbette ibadet amacı dışında kullanılması doğru değil?
Nurhan Çetinkaya
Hocam bir el atın bu konuya Gerçek bir Hukuk adamı ve vicdan sahibi olarak
Hüseyin Hatemi
Yıllardır sinagog,kilise ve mescidlerin başlangıçtaki tahsis amaçlarına aykırı olarak kullanılmamaları gerektiğini söyledim Yine de tekrar ediyorum amma sözümün dinleyicileri de benim gibi kamu gücünü haiz olmayan azizan,feryâd ki feryâdıma imdâd edecek yok!Sevgiyle !
@erefefik
Yer İmleri