Hepi topu 4 tane ihtiyar geyiği engellemek yetiyor.
Çiçek gibi oldu başlık.
Spam yapmak için dogmuşlar resmen
Hepi topu 4 tane ihtiyar geyiği engellemek yetiyor.
Çiçek gibi oldu başlık.
Spam yapmak için dogmuşlar resmen
Huzur RET tusunda.
Temettu 26 sinda hesapta
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kesinlikle doğru dogru söze ne denir .. lakin
Bizim yerlimizde de yabancimizda da illa bir şark kurnazlığı oluyor işte bazen böyle ters teptiği zamanlarda oluyor, birileri had ve sınırları hatirlatilatıveriyor :D khoc bile olsan .... Eskisi gibi abilerini çağırıp bu bana vurdu diye ağlamak artık pek sökmüyor. Baştan bazı şeyleri hesaplayıp profosyonel davranmaları gerekirdi... Garb kurnazlığı orası ayrı hikaye :D garp kurnazlığı tabi daha profosyonel öyle kolay tufaya gelmez, şark kurnazlığı gibi değil
Son düzenleme : logologo; 24-11-2024 saat: 21:51.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Siesta kardeş ihtiyarin biri bensem yani sadece forumdakilere yazmiyoruz kişiye özel bir şey de yazmıyoruz dileyen okur dileyen okumaz...zorla okutmuyoruz...ciddi bir sesiz kitle var... hem forum bos kalmasin hem bilgimizin zekatini verelim farklı bakış açılarını görelim diye yoksa boşa goy goy değil redle geç forum kimsenin tapusunda değil herkes fikrini araştirmasini tahminlerini istediği şekilde yazabilir... Geyik olayına gelince kesinlikle geyik değil Sizde "geyik" olmayan bir seyler yazin da görelim mesala Sizde bir tahmin yapin satis kar her neyse temele dönük bir şeyler ...sizi de görelim öyle ben halepteyken şu kadar arşın atlardim demekle olmaz halep ordaysa arşın burda derler adama, red olayına gelince ben kimseyi redlemem tahammulsüz değilim, public platformlarda her fikre bakar değerlendirir inceler ise yaramazsa gecer yararsa kendimi upgrade ederim gelişime açığım orta çağ avrupası kafasıyla hareket etmem
Son düzenleme : logologo; 24-11-2024 saat: 22:09.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Aslinda çinin bu hale gelmesini sağlayan da batı gercek şu ki batılı iki güç kapışiyor diger ulkelerde buna göre posizyon alıyor mesala tek bir amerika yok demokratkar ve cumhuriyetciler kapışan iki farklı kanadın aparatı abd de... 2008 krizinde sermayeyi çine taşıdılar resmen soydular abd yi büyük kapışma oldu hala kapışıyorlar...ne olacaksa bu on yıl icinde olup bitecek omrunuz olursa görürüz...
Yer İmleri