Gubrf tahtasında Zıraat 5.350.000 lot alım Qnb Yatırım 5.300.000 lot satım işlemi oldu.
1.2 milyar liralık alım... Daha önce böylesi bir şeye rastladığımı hatırlamıyorum... Tahtayı action film niyetine izlemek isteyenlere duyurulur...
Ortalama maliyetim daha düşük,henüz hesaplamadım..akşama bakarız.
Uzun vadeli yatırım olduğu için fiyatın güncelde pek anlamı yok benim için.
2025 ilk çeyrek ve 2 ci çeyrek bilançoları bekleyeceğim.
Düşerse alıma devam edeceğim.
Ayrıca bedelli sermaye artışı olasılığına da bütçe ayırmam gerekebilir.
YTD
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
Ulan g..z 2.10 dolarda çarpıldın..milleti yanılttın şimdi İFTİRA İLE konuyu değiştiriyorsun..
1- petkm: 130 olayını benim ağzımdan çıktığını göremzsin.KARKEMEL-GANDİ arsında bir şakalşmaydı ve biz de gırgırını yaptık...
10 kere grafik attım..PETKM için..uygun endekste alınır diye...PEKİ BENİM İÇİN UYGUN ENDEKS NEYDİ?
2-SP500 deki sert düşüş bizi etkiler dedim..%20 kar yapmışsan bir izsüren belirlersin..sp500 de şelale olacaksa kimse dayanamaz...
HİÇ SATMAMAKTA BİR SECENEKTİR..AMA EĞER GLOBAL KRİZ OLACAKSA SATILABİLİR DE DEDİM...
ZATEN SATSAM SÖYLERİM..
3-İSRAİL,NÜKLEER TESİSLERİ VURMAYACAK..RİSK ALIYORUM DEDİM...AMA CİNNET HALİNDE olursa en fazla 7200 oluruz..demek RİSK ANALİZİDİR..AMA BEN YİNE DE ALIYORUM DEDİM...
ŞİMDİ DALLAMA,söz uçar yazı kalır...MESAJI BULMAYAN ŞE....DİR...
Boşuna sana demiyorum bu milletin helaketine sebep oluyorsun diye...2.10 dolar(7200) dedin...24 aralık dedin...yuh sana....
Bırak bunu abka.....değmez..... Koç bankayı satarsa hükümet de onaylarsa..... Turkcell hisselrini Varlık fonundan almak istediklerini....sermayeyi burada bırakacaklarını söylemişler.... bakalım gerçekleşecek mi....
Hangi msj istiyorsun heyecanlanmadan anlat , kıvırıp durmadan net yaz petkm için yazdığını bir daha koydurma bana keza petkm yanlışlıkla şuanda 50-60 olsaydı o yazdığın msj burada milletin gözüne sokardın senin ne olduğunu biliyoruz.Sana geçen burada herkes biliyor spotta malın varmı dedim cvp vermdin üsteledim seni ne ilgilendiriyor dedin geçen gün 9600 de çıktın 8700 lerden mal aldık yazdınşile feneri gibisin .
2.10 değil 2.10-2.25 bu bölgeyi kendi sebeplerimden dolayı beklediğimi söyledim dallama sen füze atılınca 7200 bekliyorsunda ben neden beklentimi yazdığımda yalan işine giriyorsun
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri