Sayfa 90/342 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 2736 madde; 713 - 720 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Bofa satamasa iyiymis ama neyse ,tesekkurler

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takasa takılmayın,çift bacaklı oyunlar....esas 80 milyar cirodan ne kadar kar gelir,,buna kafa yormak lazım.(en kötü %10 dan 8 milyar olması lazım,ama "yok vergi çok çıkar,biryerlerden ayarlayayım der mi?)
    Kısaca patron yine abidik gubidik mi yapacak,yoksa yatırımcısını düşünecek mi?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. tevatürlere takılmayın vergi vs öyle şeyler olmaz vergi zaten spk verdiği bilançodan ödenmiyor türk ve hangi ülkedeyse o ülke vergi sistemine göre hesaplanıp ödeniyor
    ciro tutmasını zor bir hedef görüyorum tutarsada mecbur karlılıktan bir miktar feragat ederek yapabilirler gibime geliyor

--Kitsault formasyonu

Ülker Bisküvi ürün portföyünün Özbekistan'da satış, dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek için şirket kurdu

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:

Şirketimiz ürün portföyünün Özbekistan'da satış, dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek amacıyla; %100 bağlı ortaklıklarımızdan, pladis Kazakhstan LLP'nin %51 ve Taygeta Gıda Üretim ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin ise %49 oranında sermayesine iştirak edeceği Özbekistan, Taşkent Yangihayot district, Sputnik No. 5. merkez adresli 2.530.000.000 Özbek somu (UZS) sermayeli Foreign Enterprise pladis Confectionery in the form of Limited Liability Company unvanlı şirketin kuruluş işlemleri tamamlanmış olup, tescil işlemleri gerçekleşmiştir. Yabancı mevzuata tabi yasal işlem ve izin süreçleri gözetilmek suretiyle, Şirketimiz rekabet gücü ve Şirketimiz ve dolayısıyla yatırımcılarımızın menfaaati dikkate alınarak, Şirket kuruluşuna ilişkin bilginin açıklanması 17.10.2024 tarih ve 36sayılı Yönetim Kurulu kararı ile kuruluş işlemleri tamamlanıncaya kadar ertelenmiştir
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Herkese selamlar...
    Vallahi ben onu bunu bilmem....
    103,xx den bende aranıza katıldım....
    Bir çıtır yapalım bakalım....
    Aramızda kalsın;Çıtır çikolataları da çok severim....

Saygılar/Başarılar
    Herkese selamlar....
    Tepki hareketi için aldığımı belirtmişdim...
    Bu hareketin dipten tepki hareketi olduğunu,endeksin gerisinde kalmama,onu yakalama hareketi olduğunu düşünüyorum...
    Acemi teknikçi olarak 122 de bir direnç görüyorum,oraya gelir mi yoksa deler geçer mi o gün geldiğinde,endeksin durumuna göre gene bakarız....
    Günlük de hacim yükselişi desteklemiyor olsa da momentum gibi,RSI gibi indikatörler hala güçlü...
    Biraz daha bekleyelim bakalım....

Bilanço temelli hareket için 4.çeyreğin görülmesi gerektiği kanaatindeyim.
    Yanılıyormuyum?

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Herkese selamlar....
    Tepki hareketi için aldığımı belirtmişdim...
    Bu hareketin dipten tepki hareketi olduğunu,endeksin gerisinde kalmama,onu yakalama hareketi olduğunu düşünüyorum...
    Acemi teknikçi olarak 122 de bir direnç görüyorum,oraya gelir mi yoksa deler geçer mi o gün geldiğinde,endeksin durumuna göre gene bakarız....
    Günlük de hacim yükselişi desteklemiyor olsa da momentum gibi,RSI gibi indikatörler hala güçlü...
    Biraz daha bekleyelim bakalım....

Bilanço temelli hareket için 4.çeyreğin görülmesi gerektiği kanaatindeyim.
    Yanılıyormuyum?

Saygılar/Başarılar....
    29 aralıkta genel kurul var,,,kısmi bölünmeler falan baya bir ses getirir.

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    29 aralıkta genel kurul var,,,kısmi bölünmeler falan baya bir ses getirir.
    Taygeta halka arz edilebilirmi ????
    Yeni bir şirket ama sonucta icerdikleri calisan sirketler !....

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 90/342 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •