Originally Posted by çıtak bir lot mal almadan boş hacimle 91000 den 98500 e sürdü İT hay anasını... 1000 pips verdiya la . . . Originally Posted by KısaVade Başka ekranlara mı bakıyoruz hacı abi? Sözü edilen rakamı görmedi gün içinde! . . Bu posta CEVAP yazdınız.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Sn kısavade siz 98500 görmedi ki diye başladınız. . . Bunu açıklayınız sonra devam edeceğiz. Hâlâ olmadı... Saatler önce verilen ve tartışılan rakam burada. Siz neden müdahil oldunuz? Bilemiyorum ama...: Originally Posted by çıtak çok beklentim yok ama bir scalp çıkarmı diye yeşilden bi şort 300 verdi.. 98300 flat
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Originally Posted by secbul Sn kısavade siz 98500 görmedi ki diye başladınız. . . Bunu açıklayınız sonra devam edeceğiz. Bu mesajımı alıntılar mısınız? Benim mi kafam güzel acaba?
Sn Kısa vade... Originally Posted by çıtak bir lot mal almadan boş hacimle 91000 den 98500 e sürdü İT hay anasını... 1000 pips verdiya la Çıtak bunu yazdı .
Originally Posted by KısaVade Başka ekranlara mı bakıyoruz hacı abi? Sözü edilen rakamı görmedi gün içinde! Siz böyle cevap yazdınız.
Originally Posted by secbul Sn kısavade siz 98500 görmedi ki diye başladınız. . . Bunu açıklayınız sonra devam edeceğiz. Yav... Eğip bükmeyin rica ederim. Bu mesajımı alıntılar mısınız?
Originally Posted by KısaVade Başka ekranlara mı bakıyoruz hacı abi? Sözü edilen rakamı görmedi gün içinde! Bu... .......
Kısaca... Diyin ki: "Burada biz yazıyoruz kardeşim.... Bizim borumuz öter..." Gerçekleri eğip, bükmenin lüzumu yok. Biz de anlarız elbet.
Forum Rules
Yer İmleri